Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A mérnök története, aki magassarkú cipőt és szoknyát visel a mindennapokban!

Mark Bryan amerikai, de évek óta Németországban él és dolgozik mérnökként, a robotika területén. Élete olyan, mint bármely 61 éves férfié, egyetlen apró kivétellel – bár heteroszexuális, hiszen felesége és lánya van, Mark imád színes szoknyákat és a magassarkú cipőket viselni. Így jár dolgozni, a városba, és így szeret öltözködni még otthon is.

„Azért öltözködöm így, mert megtehetem. Szeretek más lenni. Mindig is kedveltem a szűk szoknyát és magassarkú cipőt viselő nőket. Nem azért öltözködöm így, hogy szexi legyek … szerintem a ruhákat nem szabadna nemtől függően viselni. Én szeretek felül férfiasan öltözni, alul pedig szoknyát és magassarkút viselni.” – jelentette ki Mark.

Markot általában nagyon vonzzák a szoknyák széles színpalettái. Szerinte a férfinadrág unalmas, mert a legtöbb fekete vagy barna, szürke, kék vagy bézs. Azért szereti a szoknyákat, mert ezek sokkal kreatívabb mintákkal rendelkeznek.

“Nem tartom magam másnak. Csak azt érzem, hogy a magassarkú nagyobb önbizalmat nyújt számomra … A lányom szeretné viselni a cipőimet, de nem ugyanaz a lábméretünk. Szerencsés vagyok azonban, hogy 41-es cipőt viselek, így könnyen megtalálhatom a számomra ideális magassarkú cipőket.” – tette hozzá Mark, a BoredPanda-nak adott interjújában.

Habár sokan melegnek gondolják, amikor tűsarokban és szoknyában látják, Mark heteroszexuális és boldog házasságban él 11 éve.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!