KezdőlapVilágIstenes Bence: "Ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom...

Istenes Bence: “Ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Istenes Bencének és Csobot Adélnak az a fontos, hogy gyerekeik boldogok legyenek.

Tegnap zajlott a Pride Budapesten, ebből az alkalomból írt bejegyzést Istenes Bence és Csobot Adél a közösségi oldalára, ahova egy közös, ölelkezős fotót is feltöltöttek, mintegy kiálltak a sokszínűség, elfogadás és szeretet mellett.

“Senkit nem szabad szerintem korlátozni abban, h megtalálja a boldogságát, sőt segíteni kell, főleg a fiatalokat, h merjenek kérdezni és megtalálják a válaszokat! A szerelem mindenkié! Én továbbra is egy nyitott, szabad, elfogadó, szeretetteljes világban hiszek! És ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni! Szerintem nem politikai, nemi vagy etnikai hovatartozástól függ egy ember jelleme, hanem a viselkedésétől!!! Liebe, love, peace” – írta Istenes Bence bejegyzésében.

Két gyerekének édesanyja, Csobot Adél is feltöltötte Instagram-oldalára a közös fotót a következő szöveggel: “A szeretet és a szerelem mindenkié! Nincs kérdés! Nem szabad, hogy legyen! Büszkén viselem ezt a pólót!”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet