Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Istenes Bence és Csobot Adél őszintén beszélt a kapcsolatáról Friderikusz Sándor műsorában.

Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy március elsejétől ismét képernyőre kerül az Életünk története című műsor, amelyet Friderikusz Sándor vezet, és amelyben sztárpárokat öregítenek meg, miközben kapcsolatukról beszélgetnek velük.

A csatorna már beharangozta az új neveket, többek között itt találkozhatunk Cseh Lászlóval és feleségével, Diánával, Istenes Bencével és Csobot Adéllal, Czutor Zoltánnal és feleségével, Zsanettel, valamint Rácz Jenővel és Gyuricza Dórával.

Az első beharangozó promóban Istenes Bence és Csobot Adél beszélgetnek Friderikusz Sándorra, és úgy tűnik kapcsolatukban épp egy hullámvölgyhöz érkeztek.

A páros nemrég egy közös duettet készített, ami elképesztő sikernek örvendett az interneten, a duett itt nézhető és hallgatható meg.

„A nyolc év alatt eljutottunk odáig, hogy hajszálpontosan érezzük és értjük a másikat. Ennek ellenére nagyon sokszor nem értünk egyet dolgokban” – mondta Csobot Adél párja fele fordulva.

„Most azt érzem a kapcsolatunkon, hogy most vagyunk a legtávolabb egymástól. Olyan egy kicsit, mintha nagyon máshol lennénk” – tett hozzá az RTL Klub műsorvezetője.