KezdőlapVilágKamasz fiúból lett Barbie baba: egymillió dollárt költött az átalakulásra

Kamasz fiúból lett Barbie baba: egymillió dollárt költött az átalakulásra

-

Nikki Exotika, vagy más néven az „egy millió dolláros Barbie” Jason Torres néven született New Jersey-ben, de már gyerekkorában tudta, hogy nem boldog a testében, és valami másra vágyik. Mostanra már több mint egy millió dollárt költött arra, hogy átalakítsa a testét, és a „műanyag tökéletesség” megtestesítője legyen.

Nikki az iskola befejezése után kezdte meg az átalakulást, és azt mondta, ez volt a legjobb érzés, amit valaha tapasztalt.

„Már maga a tudat is üdítő volt, hogy visszaszereztem az erőmet. Miután annyit bántottak, és neveztek csúnyának, végre megtaláltam a személyazonosságomat.” – mondta a Truly-val készült interjúban.

Nikki körülbelül 2-3 évvel a nemi helyreállító műtétje után döntötte el, hogy Barbie külsőt szeretne. Gyerekkora óta rajongott a Barbie babákért és a rózsaszínért, annak idején még az unokatestvére babáit is folyton kölcsönvette, és az ágya alatt rejtegette.

„A rózsaszín iránti rajongásom még kisfiú koromban kezdődött. Mindenből rózsaszínt akartam, de természetesen nem kaphattam meg. Szóval, ha most bármi rózsaszínűt látok, megveszem.” – mondta.

A rózsaszín mellett ugyanakkor a kék és a csillogó ruhák sem hiányozhatnak Nikki ruhatárából.

Nikki Exotika azt mondja, gyakorlatilag tetőtől-talpig műanyagból van, és pontosan ez az, amire vágyott. Körülbelül 2 és fél órát tölt öltözködéssel, sminkeléssel és a frizurája elkészítésével, és imád minden olyan sminkterméket, amitől az arca még babaszerűbbnek tűnik.

Nikki számos plasztikai beavatkozáson esett már túl, amelyek közül néhány meglehetősen fájdalmas, legutóbb például egy Morpheus8 nevű rádiófrekvenciás kezelési technikát próbált ki, ami serkenti a kollagén termelést.

„Vannak, akik azt gondolják, hogy úgy nézek ki, mint egy Barbie baba, és vannak, akik azt gondolják, hogy egy szörnyetegnek nézek ki. De számomra az a legfontosabb, amit én gondolok, amit én látok a tükörben.” – mondja Nikki Exotika.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet