KezdőlapVilágKenből Barbie - így néz ki nőként az egykor élő Ken baba...

Kenből Barbie – így néz ki nőként az egykor élő Ken baba néven ismert Jessica Alves

-

Jessica Alves, korábban Rodrigo „Roddy” Alves, ismert médiaszemélyiség, aki a közelmúltban döntött úgy, hogy nőként folytatja az életét, és nemrég azt is megmutatta, hogy néz ki az átalakulás után. „Teljesen más és új ember vagyok, újjászülettem.” – mondja.

Jessica tavaly több műtéten is átesett, arc feminizációs műtéten, orrplasztikán és ajakfeltöltésen, mellimplantátumokat is kapott, és a csípőjét valamint a fenekét is megnagyobbíttatta, de még mindig vár rá néhány műtét, hogy elérje azt a „tökéletes külsőt”, amire vágyik.

Jessica azt mondja, nőként a teljes stílusa átalakult, és sokkal jobban élvezi a vásárlást is, mert jóval nagyobb a választék. Imád boltokba járni, ruhákat próbálni és szépségszalonokba is szívesen látogat.

„Nagyon egészséges életmódot folytatok, egészségesen étkezem, és jó hidratáló szereket használok. De szeretek szépségszalonokba is járni, hogy megcsináltassam a hajamat, a szempilláimat és a körmeimet. Egy éve kezdtem el az átalakulást, szóval mindez még nagyon új a számomra.” – mondja Jessica a mindennapi rutinjáról.

Jessica most hosszú póthajat visel, ami egyenesen Oroszországból érkezett, és a legjobb minőségű természetes póthaj ami, csak kapható. Körülbelül 2500 fontot költött rá, és nagyon büszke hosszú, szőke tincseire.

Az egyik legjobb barátja, Cherryl, akivel már körülbelül 10 éve ismerik egymást, hosszú idő után csak nemrég találkozott vele újra, először azóta, amióta Jessica megkezdte az átalakulást.

„Sokkal nyugodtabbnak és boldogabbnak tűnsz, egyszerűen ragyogsz.” – mondta Cherryl, amikor először megpillantotta őt új külsejével. Cherryl mindig is támogatta őt, és Jessica most a férfiakkal kapcsolatban is kikérte barátnője tanácsát, aki erre azt mondta, egyszerűen csak legyen önmaga.

Jessica további céljai közt szerepel még néhány műtét, ugyanakkor szeretne rátalálni a szerelemre is. „Itt az ideje, hogy élvezzem az életet, és hogy képes legyek kifejezni magamat úgy, ahogy legbelül érzek.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet