KezdőlapVilágKéptelen megbocsájtani férjének, hogy korábban távozott az esküvőjükről – a férj azt...

Képtelen megbocsájtani férjének, hogy korábban távozott az esküvőjükről – a férj azt mondta, tegye túl magát rajta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az esküvő elvileg az egyik legfontosabb és legemlékezetesebb nap egy pár életében, egy menyasszony azonban éppen ezen a különleges napon érezte magát a legmagányosabbnak, férje döntése miatt, hogy inkább a saját családjával tölti a napot. Hónapokkal az esküvőjük után a nő a Reddit-en bevallotta, nem biztos, hogy valaha is meg tud bocsátani a férjének, és tanácsot kért a fórum felhasználóitól.

A nő elmondta, hogy a férje korábban távozott az esküvőjükről, hogy nélküle látogathassa meg a családját, és ezzel nagyon megbántotta őt. Bár már 3 hónapja házasok, még nem felejtette el az incidenst, és nem tudott megbocsátani a férjének.

A nő elárulta, hogy a férjével mindketten dél-ázsiai származásúak, és a férje édesanyja kezdetben egyáltalán nem akarta elfogadni a kapcsolatukat, mert idősebb a férfinál – 30 éves, a férje pedig 29.

„Két évig mindketten küzdöttünk azért, hogy elfogadja a kapcsolatunkat, mert a szüleim nem voltak hajlandók férjhez adni egy olyan családba, amelyik nem fogad el engem” – magyarázta a nő.

Bár végül sikerült mindenkit meggyőzni, a nőnek már a jegyességük alatt is feltűnt, hogy a vőlegénye mindenben engedelmeskedik az anyjának, aki viszont mindenben parancsolgatni próbált.

„A férjem minden egyes alkalommal tagadta, amikor felhoztam a témát. Azt mondtam neki, hogy ha nem tud erős egyéniség lenni, aki férfiként és párként is meg tudja hozni a saját döntéseit, akkor nem mehetek hozzá feleségül” – írta a nő.

A férfi azonban azt állította, hogy nem az anyja irányítja őt, és a házasságkötésük után szándékában áll bebizonyítani a függetlenségét, amit a nő akkor el is fogadott. Azonban már az esküvőjük napján bebizonyosodott, hogy a férfi nem egészen áll készen arra, hogy megvalósítsa az ígéretét.

A szertartás után a nő lakásán ünnepeltek közösen a családjaikkal, a férfi családjának azonban más tervei voltak. „A férjem anyja azt mondta, nem maradhatnak egy óránál tovább, mert meglátogatnak néhány barátot” – mesélte a nő, hozzátéve, az anyósa nyilvánvalóvá tette, szeretné, ha a fia is velük tartana. A menyasszony félrehívta a férjét, és közölte vele, hogy nem hagyhatja ott az esküvőjük napján, mire a férfi csak annyit mondott, hogy rendben van.

A nő anyósán látszott, hogy nem tetszik neki ez a döntés, és a hangulat ezután már nem volt az igazi. Miután azonban felvágták a tortát és készítettek néhány fotót, a nő férje véget vetett az ünnepségnek, és úgy döntött, inkább a családjával tart.

„Bementem, és elkezdtem sírni, ő pedig megölelt, aztán elindult a családja után. Annyira szégyelltem magamat. Az unokatestvéreim, a nagynénéim, a nagybátyáim mind körém gyűltek, hogy letöröljék a könnyeimet” – idézte fel a nő.

Közel három hónappal az esküvő után a nő még mindig nem biztos benne, hogy képes megbocsátani a férjének, és még mindig gyakran elsírja magát, ha eszébe jut az esküvőjük. A férje azonban azt mondta, egyszerűen lépjen túl a történteken, mert belefáradt a vigasztalásába.

„Azt hiszem, ha nem kötöttük volna össze az életünket, akkor azon a napon örökre elhagytam volna, de nem tehettem meg, mert akkor már a férjem volt” – vallotta be a nő a fórumon, a felhasználók segítségét kérve. „A szívem mélyén úgy érzem, soha nem tudom ezt megbocsátani neki. Azonnal el akartam hagyni, de túlságosan szeretem.”

A legtöbben megértették a nő csalódottságát, és többen is azzal érveltek, hogy a férje viselkedése az esküvőjükön figyelmeztető jel volt arra nézve, mit várhat a házasságuktól. „Ez a férfi nem tisztel téged, és soha nem fogja viszonozni a szerelmedet” – írta az egyik válaszadó.

„Érvénytelenítsd a házasságot, ha tudod. Ez egy látszatházasság. A remélhetőleg hamarosan exed nem áll készen egy érett és szeretetteljes elköteleződésre egy élettárs iránt” – tette hozzá egy másik hozzászóló.

„Elég, ha az anyja csettint egyet, és máris egyedül maradsz. A kérdés az, hogy önmagadat helyezed előtérbe, vagy pedig a családja lábtörlője leszel” – mutatott rá egy harmadik felhasználó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet