KezdőlapVilágKizárta a családját a végrendeletéből, az összes pénzét egy londoni munkás kapta!

Kizárta a családját a végrendeletéből, az összes pénzét egy londoni munkás kapta!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy 75 éves londoni férfi hónapokkal a halála előtt megváltoztatta végrendeletét, és több, mint 500.000 fontot hagyott egy munkásra, miközben közeli családtagjai semmit sem kaptak.

Egy magányos és csendes férfi, a 75 éves Ronald Butcher holttestét két hónappal a halála után fedezték fel londoni lakásában.

“Visszafogott, csendes ember volt, soha nem ütötte bele az orrát mások dolgába” – mondták róla a közeli ismerősei.

Ronald halála után nagy port kavart a hátrahagyott végrendelete, amiből kiderült, hogy az 500 ezer fontos vagyonából a családja semmit sem kap. Az összes pénzt ugyanis egy Daniel Sharp nevű férfira hagyta.

Robert unokatestvére, Joyce Gilkerson, valamint közeli barátja, Evelyn Hutchins és Peter Rogers, na meg a gyermekei biztosak voltak benne, hogy halála után örökölni fogják birtokát. A dolgok azonban másképp alakultak, hiszen pár hónappal a halála előtt Robert megváltoztatta a végrendeletét – írja a Mirror.

Az ismerősök alig akarták elhinni, hogy Robert minden vagyonát egy olyan férfira hagyta, aki egyszer kitakarította az ereszcsatornáit. A munka után Daniel nem hagyta, hogy Robert kifizesse a munkálatokat, mivel nagyon kedves volt vele. Szoros barátságuk hat éven keresztül, egészen pontosan Robert haláláig tartott.

“Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora vagyont hagy rám. Egyszerűen csak barátok voltunk, de nagyon kedveltem őt. Nem jártam túl gyakran hozzá, de mégis azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen, aki odafigyel rá” – mesélte Daniel.

Robert családja meg volt győződve arról, hogy meghamisították a végrendeletet, nem akarták elhinni, hogy egy idegen férfira hagyta a vagyonát. Az ügy bíróságra került, azonban, mint kiderült, a férfi teljes tudatában volt és határozottan önakaratából hagyta Robert Danielre a vagyonát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet