KezdőlapVilágMegdöbbent a nő, amikor édesanyja azt kérte tőle, játssza el ikertestvére szerepét...

Megdöbbent a nő, amikor édesanyja azt kérte tőle, játssza el ikertestvére szerepét annak esküvőjén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő bevallotta, nagyon kényelmetlenül érezte magát, miután az édesanyja megpróbálta rávenni, hogy játssza el a menyasszony szerepét ikertestvére esküvőjén – írja a Mirror.co.uk.

A nő a Redditen mesélte el a történteket, és más felhasználók tanácsát kérte. Elmondta, hogy a nővére nemrég súlyos balesetet szenvedett, ezért plasztikai műtétekre lesz szüksége, és mivel az esküvőig biztosan nem épül fel teljesen, az édesanyja arra kérte őt, játssza el a menyasszony szerepét a képeken, mivel egypetéjű ikrekként a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

A 30 éves nő azonban azt mondja, nagyon furcsának találja az ötletet, hogy menyasszonyi ruhában sétáljon oltár el a nővére esküvőjén, eldobja a menyasszonyi csokrot, és pózoljon a képek kedvéért.

A nő némi háttér információval is szolgált, és elmondta, hogy amikor kislányok voltak, az édesanyjuk mindig egyformán öltöztette őket, és gyakorlatilag úgy kezelte őket, mint valami különlegesen értékes játék babákat.

Azt is elárulta, hogy eleinte nem bánta a dolgot, de ahogy nagyobbak lettek, egyre jobban különbözött a személyiségük a nővérével, és egyre kevésbé élvezték, hogy mindig mindent együtt kell csinálniuk.

„Amikor a szüleim elváltak, nagyon boldog voltam, hogy az apám beleegyezett, hogy vele éljek egy másik államban, Jess azonban nem akart elköltözni, és otthagyni minden barátját. Anyám sírt, amikor elmondtam neki, hogy nem akarok velük élni, és Jess azzal vádolt, hogy utálom őket. Ez nagyon megviselt érzelmileg, és majdnem összeomlottam, de apám elküldött terápiára, ami segített összeszedni a bátorságomat, hogy egyszerűen csak elköltözzek vele” – idézte fel a nő.„Nem tudtam megszabadulni a bűntudattól egészen a gimnázium utolsó évéig, de egyszer sem bántam meg a döntésemet, mert nagyon felszabadító érzés volt, hogy egyszerűen csak önmagam lehettem. Lassan helyre tudtam hozni a kapcsolatomat anyámmal és a nővéremmel, Jess és én már nem állunk olyan közel egymáshoz, mint régen, de részemről ez is teljesen rendben volt” – mesélte.

Ezután elmondta, hogy Jess és a párja, Steve nemrég eljegyezték egymást, és az esküvő dátumát idén tavaszra tűzték ki. Csakhogy Jess nemrég súlyos a balesetet szenvedett, és plasztikai műtétre lesz szüksége, hogy rendbe hozzák az arcát.

„Napok óta sír emiatt, mert esély sincs rá, hogy felépüljön az esküvőig. Anyám, Steve és én is próbáltuk vigasztalni, de nem segített” – mondta a nő.

„A hét elején anyám előállt azzal a javaslattal, hogy öltözzek fel Jess menyasszonyi ruhájába, és játsszam el a szerepét a szertartáson és a fogadáson, hogy jó képek készülhessenek. Nagyon megdöbbentem, és habozva nemet mondtam, mert, bár tudom, hogy ez valószínűleg sokat jelentene a nővéremnek, nagyon kényelmetlenül érzem magam emiatt.

Anyám mérges volt rám, és azt mondta, az egész nem nagy ügy, csak a képek miatt van rá szükség, és megkérdezte, jobban örülnék-e, ha Jess mindig az átélt traumára emlékezne, ha megnézné az esküvői fotóit, vagy ha egyáltalán nem készülnének képek az esküvőjén.”

A fórum felhasználói megnyugtatták a nőt, mondván, ő nem hibázott semmiben, és sokan nagyon furcsának találták az édesanyja ötletét.

„Nekem is van egy ikertestvérem, és nagyon furcsának találom ezt az egész helyzetet” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Nem hiszem el, hogy az édesanyád nyomást gyakorolt rád, hogy belemenj ebbe az őrölt ötletbe.”

A nő később megosztott néhány frissítést, elmondta, hogy a nővére és a vőlegénye nem tudtak az anyja ötletéről, és végül úgy döntöttek, elhalasztják az esküvőt, mivel Jess poszttraumatikus stressz szindrómától szenvedett, és úgy érezte, nem áll készen az esküvőre.

Ugyanakkor mindenkinek megköszönte a bíztató szavakat és tanácsokat: „Köszönök minden tanácsot és javaslatot, valamint a megerősítést, hogy jogom van nemet mondani” – írta, hozzátéve, hogy mindennek ellenére még mindig van egy kis bűntudata, amiért csalódást okozott az anyjának, de összességében megkönnyebbült, hogy a dolgok elrendeződtek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet