KezdőlapVilágMeghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese

Meghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy olaszországi kórházban küzdött az életéért Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! énekese, miután egy motoros elütötte. A férfi műtüdővel küzdött az életbemaradásért, ám szervezetét egy baktérium támadta meg. Barátai bíztak a gyógyulásában, de a szervezete feladta a harcot.

A Twice.hu már korábban beszámolt arról, hogy a Sztárban Sztár leszek! előző évadának énekesét, Bognár János tragikus balesetet szenvedett olaszországi utazása során, miután elütötte egy motoros. A férfi a baleset során koponyasérülést és bordatörést szenvedett, hetekig ápolták egy palermói kórházban.

Bognár Jánosnak korábban már elhunytak a szülei, testvérei sem voltak, ezért csak barátaira támaszkodhatott, akik mindvégig reménykedtek a férfi felépülésében.

A férfit műtüdőre kötötték és már öt hete küzdött az életéért, ám sajnos egy agresszív baktérium támadta meg a tüdejét. A Blikknek barátja beszélt a férfi állapotáról.

“Pénteken este észrevették, hogy a légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat is elhárították az orvosok. A nagyobb probléma, hogy találtak a tüdején valami baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálják kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést. Spontán légzése van valamennyi, de ennek az intenzitása még nem megfelelő” – fejtette ki Tibor.

A Bors azonban úgy tudja, a férfi szervezete végül feladta a harcot, miután öt hétig feküdt kómában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet