Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lebilincselő látványtechnikával adta elő Jennifer Lopez legújabb dalát az American Idol színpadán. Az énekesnőt gyönyörű fehér ruhában találjuk a színpad közepén, ahonnan a Feel The Light című balladáját énekelte el.

jlo

Ahogy belekezdett a dalolásba, körülötte a sötétség életre kelt, és fények ezrei világították meg őt, majd a Home című animációs filmből is feltűnt néhány jelenet, mind J-Lo hófehér ruháján tükröződve.

A gyönyörű ruhakölteményt Mariel Haenn tervezte, és tökéletes vetítővászonként szolgál a látványos produkciónak. A fényeket ténylegesen érezni lehet, amint végigfutkosnak a ruha anyagán, a színpadon, és amint bekebelezik a nézőteret is, ahol a közönség tucatnyi fényrudat lóbál. A zárókép pedig több mint lélegzetelállító!

A DreamWorks Animation által készített animációs film, a Home március 27-étől lesz látható a mozikban. A története Adam Rex gyerekeknek írt könyvén, a The True Meaning of Smekday-en alapszik. A mesefilm továbbá azért is érdekes, mivel a főszereplő tinilány, Tip hangját Rihanna, a száműzött földönkívüliét Jim Parsons, míg Tip anyukájáét maga J-Lo kölcsönzi.

https://www.youtube.com/watch?v=N0v6ITyTWv4


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!