Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Körbe szeretnéd utazni a világot? Vakációra készülsz, vagy egyszerűen csak felfedeznéd a bolygó legcsodálatosabb tájait, de fogalmad sincs, melyek a legszebb, legkeresettebb és leglátogatottabb vidékek?

Fotó: Pixabay.com

Számtalan lehetőség létezik! Választanod biztos nem lesz könnyű, de annyiban segíthetünk, hogy a legmesésebb 5 helyszínt ajánljuk a figyelmedbe.

1. Hawaii – egy falatnyi mennyország, melyet a sós vízű Csendes-óceán vesz körül. Képzeld csak el: a legfinomabb homok, a hullámok közt ugrándozó delfinek, csábító vízesések, új arcok és kultúra. A csomag, amely elfeledteti minden gondod és bánatod, cserében pedig nyugalmat, csendet és végtelen napsütést ad.

A napfelkelték és naplementék kiváló alkalmat nyújtanak a romantikázásra, na meg az álmodozásra, amiből soha nem elég. Ideális úti cél nyaralásra, nászútra vagy szabadságolásra.

2. Thaiföld – a Dél-Kelet Ázsiai ország rengeteg turistát vonz magához évente, még akkor is, ha csak az év bizonyos időszakaiban érdemes igazán odalátogatni. A díszes, tarka templomok, a különleges kultúra és a nem mindennapos gasztronómia jelenti a legfontosabb thaiföldi attrakciót.

Fotó: Pixabay.com

A virító, élénk színek, a nyüzsgés az utcákon, az egekig érő pálmafák, a kristálytiszta víz, a hófehér homok és a tündérmesékbe illő tengerpart pedig a cseresznye a habostortán. Ennél fantasztikusabb vakációt te sem kívánhatnál magadnak. Bangkok kötelező látnivaló, ahol a régi és az új Ázsia tökéletes harmóniát alkot.

3. Dominikai Köztársaság – Közép-Amerika trópusi paradicsoma azon nyomban kiűzi belőled a stresszt és a negatív energiát, hogy megérkeztél. A homok fehér, akár a patyolat. A víz pedig kék, mint az ég. A nyitott szemmel való álmodozásra már csak a különféle kezelések és spa-k segíthetnek rá, na meg a színes program-lehetőségek, a mosolygó emberek, a delfinek, a tengeri csillagok és a pálmafák. Ha egyszer betetted oda a lábad, sosem jönnél haza…

Fotó: Pixabay.com

4. Új-Guineea – a világ legszebb helyszínei közé Új-Guineea is felsorakozik. Varázslatos és egyedi úti cél, főként azok számára, akik imádják a kalandot, az új kihívásokat és a sok adrenalint! A mesefilmekbe illő vízesések, mocsarak és trópusi erdők csak egyikei a legkedveltebb turisztikai látványosságoknak.

A helybéliek is különlegesek: mezőgazdaságból, vadászatból élnek. Néhány közöttük eltöltött nap után biztosan átértékeled az életet!

Fotó: Pixabay.com

5. Palma De Mallorca – a Baleári-szigetek fővárosaként, Palma de Mallorca rengeteg érdekes lehetőséget takargat. Elsősorban a pálmafákkal csipkézett öbölrendszer vonzza magához a kíváncsi tekinteteket, de ott vannak a boltocskákkal telepakolt partszakaszok, a finom fehér homok, a kristálytiszta víz és a nyugodtan ringatózó hullámok is, melyek mind feltöltenek pozitív energiával, segítenek kikapcsolódni és a fellegekben járni.

Fotó: Pixabay.com

Te hová kívánkozol a leginkább? Esetleg jártál már valamelyik helyszínen a fentiek közül?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!