Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Veterán vadászok és helyi lakosok küzdöttek azért, hogy befogják a sósvízi óriáskrokodilt. Mindezt a turisták kedvéért tették. Az állat egy tematikus park lakója lesz.

Edwin Cox Elorde, a Fülöp-szigeteki Agusra körzet polgármestere elmondta, több tíz helyi lakosnak sikerült befognia a 6,4 méter hosszú krokodilt. A polgármester szerint ez lehet az utóbbi évtizedek legnagyobb, élve befogott krokodilja.

A polgármester azt is hozzátette, az állat igazi veszélyt jelent az emberre, hiszen júliusban megtámadott egy halászt, azóta annak nyoma veszett. Az állat több mint egy tonna.

„A park legnagyobb állata lesz, az emberek pedig boldogak, hogy egy ekkora veszélyes állatból anyagi többletük is származhat” – nyilatkozta a polgármester.

Ennek ellenére a lakósok még mindig félnek, úgy gondolják több hasonló méretű krokodil is élhet a mintegy 37.000 embert számláló településen.

http://www.youtube.com/watch?v=iamtsPypgXQ&feature=player_embedded


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!