Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sem menyével, sem unokájával nem akar többé találkozni.

Nemrég véget ért Pécsi Ildikó évek óta tartó pereskedése, a színművésznőnek sikerült visszaszereznie budai otthonát, ahol unokája lakott. A pereskedés nagyon megviselte Pécsi Ildikót és férjét, idén magányosan, egyedül ünnepelte 79. születésnapját.

A Kossuth-díjas színésznő nemrég súlyos döntést hozott, az egészsége érdekében sem unokájával, Csabikával, sem egykori menyével nem szeretne többé találkozni. Ennek ellenére azt mondja, már nem haragszik egyikőjükre sem.

„Szeretem az unokámat. Értékes ember, kitűnő tanuló az egyetemen. Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta, az elmúlt években, talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a Jóistentől: se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni” – nyilatkozta a Borsnak a színésznő.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!