KezdőlapVilágSokan kritizálták a férfit, amiért törpenövésű feleséget választott magának, családja egyenesen ’hülyének’...

Sokan kritizálták a férfit, amiért törpenövésű feleséget választott magának, családja egyenesen ’hülyének’ nevezte őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Yesi és Bryan 2017-ben ismerkedtek meg az interneten. Szokatlan, de szívmelengető történetüket 2023 szeptemberében egy rövid YouTube videóban osztották meg, bepillantást engedve az embereknek a közös életükbe.

A 34 éves Yesi egy ritka rendellenesség, az úgynevezett Diastrophic dysplasia miatt mindössze 55 centi magas. A rendellenesség elsősorban a porcokat érinti, megrövidült végtagokkal, az ízületek gyorsabb degenerálódásával jár, és emiatt számos mindennapi feladat elvégzése nehézséget jelent a nő számára, de ennek ellenére rendkívül önálló.

Amikor a 36 éves Bryan először pillantott meg egy róla készült képet az interneten, elragadónak találta, és egyáltalán nem zavarta őt a köztük lévő majdnem 1 méteres magasságkülönbség.

Sokan kritizálták a férfit, amiért törpenövésű feleséget választott magának, családja egyenesen ’hülyének’ nevezte őt
Fotó: YouTube

Már az első személyes találkozás során kiderült, hogy nagyszerűen összeillenek, és miután egy évig randevúztak, összeköltöztek, és úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Az esküvőt a Bahamákon tartották, 2021-ben, és bár sokan nem értettek egyet a döntésükkel, örök hűséget fogadtak egymásnak.

Yesi napi szinten kénytelen szembenézni a társadalmi diszkriminációval, és rendkívül kellemetlenül érzi magát, amikor az emberek a beleegyezése nélkül lefényképezik, tolakodó kérdéseket tesznek fel neki, vagy más tolakodó gesztust engednek meg maguknak, például a fejére teszik a kezüket. Ugyanakkor azt is megfigyelte, hogy amikor Bryan mellette van, az emberek tisztelettudóbban viselkednek.

Bryan mindenben támogatja a feleségét, többek között közösen alakítják át számára a ruháit, mivel Yesi nagyon nehezen talál megfelelő ruhadarabokat a méretében. „Szívesen teszek meg érte dolgokat. Ez nem olyasmi, amit a kötelességemnek érzek, azért teszem, mert szeretem őt” – mondta a férfi.

Sokan kritizálták a férfit, amiért törpenövésű feleséget választott magának, családja egyenesen ’hülyének’ nevezte őt
Fotó: Facebook

Míg a legtöbb barát és családtag pozitívan fogadta a kapcsolatukat, néhány közeli hozzátartozó kezdetben kételkedett abban, hogy valóban egymáshoz illenek. Yesi édesanyja például mindig is azt tanácsolta a lányának, hogy a hozzá hasonló magasságú emberek között keressen partnereket, leginkább azért, hogy elkerülje a csalódást, de Yesi soha nem randizott alacsony férfiakkal.

Ami Bryan édesanyját, Maggie-t illeti, ő kezdetben nyíltan ellenezte a kapcsolatukat, és emiatt 6 hónapig elhidegültek egymástól a fiával. Maggie azonban elsősorban amiatt aggódott, hogy a fiának ápolóként kell majd gondoskodnia a feleségéről, és amikor jobban megismerte Yesit, és rájött, mennyire önálló, megváltozott a véleménye, és mostanra teljesen elfogadta a kapcsolatukat.

„Amikor megismersz és megkedvelsz valakit, nem látod a magasságát. Ha boldoggá teszed Bryant és szeretitek egymást, akkor több mint boldog vagyok” – mondta Maggie a menyének.

Bryan és Yesi remélik, hogy a jövőben bővíthetik a családjukat, akár gyerekvállalással, akár csak közös háziállatokkal.

Sokan kritizálták a férfit, amiért törpenövésű feleséget választott magának, családja egyenesen ’hülyének’ nevezte őt
Fotó: Facebook

„Két ember kell egy jó kapcsolathoz, és mi mindent megteszünk, hogy ez így legyen. Éljük az életünket, és boldogok vagyunk, és nekünk csak ez számít” – mondta Bryan.

Yesi azt mondja, leginkább férje gondoskodó és odaadó természetét csodálja, és azt a tényt, hogy bármit megtenne érte és a kapcsolatukért. Yesi és Bryan története azt bizonyítja, hogy az igaz szerelem nem ismer határokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet