KezdőlapVilágSzakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Véget ért Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 évig tartó kapcsolata – tudta meg a Blikk. Az énekesek még a Megasztár 5-ben szerettek egymásba, kapcsolatukat féltve őrizték, ám most úgy tűnik külön utakon folytatják.

A lap információ szerint Tolvai Reni és Kállay-Saunders András jó ideje már nem alkot egy párt, az énekesnő már kétszer vakációzott Kállay-Saunders András nélkül, fél éve nem osztottak meg közös fotót közösségi oldalukon.

Az énekesek korábban előszeretettel lájkolták egymás bejegyzéseit, új dalait a közösségi oldalaikon, kommentben is kifejezték egymás iránti szeretetüket, ám ezek egy ideje eltűntek – ez mind arra utalhat, hogy véget vetettek kapcsolatuknak.

“Nem tudom cáfolni ezt az információt” – kapta a választ az énekesnő közvetlen környezetéből a Blikk, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders András nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozzon a szakításról, illetve, hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemnek.

Tény, hogy András nemrég megváltoztatta a haját, Tolvai Reni pedig nemrég 17 kilót fogyott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet