Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A jelen világunkban, amelyben élünk, minden „véletlennek” tűnő találkozás egy nagyobb célt szolgál, ugyanis semmi sem történik ok nélkül.

Van egy titokzatos jelenség, amely gyakran előfordul az életünkben, és amely nem magyarázható meg sem a tudomány, sem más közönséges eszközök segítségével.

Közhelynek tűnhet, amikor azt mondjuk, hogy nincsenek véletlenek, és minden okkal történik, de nagyon sok igazság van ezekben a szavakban. Az életutunk során sokféle kultúrájú és múltú emberrel találkozunk, és mindegyik más és más céllal szolgálja a mi folyamatos fejlődésünket.

Vannak, akik örökké velünk maradnak, és nagyobb hatást gyakorolnak az életünkre, mint azt elképzeltük volna abban az első, véletlenszerű találkozás pillanatában. Más emberek azonban annyira jelentéktelenek, hogy szinte nem is figyelünk rájuk.

Ezen emberek mindegyike, legyenek boldogok vagy szomorúak, és az általuk képviselt kapcsolatok jól meghatározott célokat szolgálnak, és olyan leckéket adnak számunkra, amelyek segítenek bennünket személyes fejlődésünk során.

Ezen utak némelyike nehezebb, míg mások könnyebbek, de ezek mind az életünk részei.

A jó és a rossz találkozások egyaránt fontosak az életútjaink szempontjából, ugyanakkor egy örök rejtély, hogy kivel fogunk továbbra is találkozni, és milyen tapasztalatokat tartogat számunkra az illető.

Ezeknek a találkozásoknak 5 típusát különböztetjük meg:

1. Akik ráébresztenek bennünket valamire

Életünkben vannak olyan emberek, akik nem sok időt töltenek velünk. Megállnak, hogy emlékeztessenek bennünket céljainkra, álmainkra, majd folytatják a saját útjukat. Az Univerzum sok esetben küld számunkra ilyen embereket, hogy összpontosítani tudjunk céljainkra és megtegyük a szükséges lépéseket azok eléréséhez.

2. Akik emlékeztetnek bennünket valamire

Az életben gyakran találkozunk olyan emberekkel, akik megakadályozzák azt, hogy letérjünk az utunkról. Segítenek bennünket abban, hogy jó úton haladjunk a siker és a boldogság felé. Míg ezek az emberek általában ideiglenesen vannak jelen életünkben, maradandó hatást gyakorolnak a lelkünkre.

3. Akik fejlődésre késztetnek bennünket

Néhány személy, akivel találkozunk, oktatóként van jelen, aki néha olyan nehéz leckéket tartogat számunkra, amelyek felgyorsítják személyes fejlődésünket. Olyan dolgokat tanítanak nekünk, amelyekért egyedül sokat küzdöttünk volna.

4. Akik helyben tartanak bennünket

Néhány ember, akivel találkozunk, olyan rövid ideig van jelen, hogy szinte jelentéktelennek tűnhet számunkra. Akár véletlenül találkozunk velük egy kávézóban, egy buszon, vagy egyszerűen elhaladunk mellettük az utcán.

Egyszerű beszélgetést folytatunk velük, de nem használjuk ki ezt a kapcsolatot, mivel ezek általában olyan emberek, akik csak egy pillanatra állítanak meg bennünket.

5. Akik maradnak az életünkben

Az életünk során megismert emberek kis százaléka valóban örökké velünk marad. Ilyen embereket ritkán találunk, és általában nehezen is, de messze ők a legértékesebbek, akikkel találkozunk.

Legyen szó közeli barátokról, szeretteinkről vagy családtagjainkról, ők mind – mind a legnagyobb hatással vannak az életünkre.

Ezek az emberek felkarolnak, amikor elesünk, és segítenek a fejlődésben. Jelenlétük önmagában elég ahhoz, hogy olyan dolgokat tegyünk meg, amelyek első hallásra általában lehetetlennek tűnnek.

Ahhoz, hogy megtaláljuk ezeket a ritka embereket, türelmesnek kell lennünk, mert a világegyetem előbb-utóbb utunkba hozza őket. Amikor azonban végre kapcsolatba lépünk ezekkel a különleges emberekkel, örökké velünk maradnak.

Hasonló álmokat és törekvéseket osztanak meg velünk az életük küldetésében, és teljes szívvel azt akarják, hogy sikerüljön ez a küldetés.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!