Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tizenkét teve is áthalad a tű fokán egy orosz “mikroművész” alkotásában.

Anatolij Konyenko egy egész sivatagi karavánt jelenített meg egy tű fokában: mikroszkópot használva alkotta meg művét. A körképnek “otthont” adó tű foka, illetve lyuka negyed milliméter “magas”.

Konyenko egyéb híres művei közé tartozik a világ legkisebb akváriuma. Felöltése nem szabadítja el a vízszámlát, mivel 2 teáskanálnyi víz elég a teljes vízcseréhez, amelyet injekcióstűvel végez Konyenko. A mini “halvitrin” hüvelykujjbegynyi: 3 centi széles, 24 milliméter magas és 14 milliméter “mély”. Immár két lakója van – kezdetben csak egy volt -, a hallak “berendezése” pedig vízszűrő mellett parányi kavicsokból – több színben -, csipetnyi homokból és falatnyi hínárból áll.

Konyenko már 30 éve miniatürizál. Írt ő már rizsszemre, aztán mákra, majd pedig hajszálra. Művei igen értékesek, néhány 13-14 millió forintnyi összeget is ér – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!