Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amíg az emberek otthon ülnek, és arra várnak, hogy a vírus kitombolja magát, a Föld többi élőlénye számára csodálatos ez az időszak.

A víz és a levegő tisztább lett, és sokkal kevesebb az autó az utakon, ezért még a nagyvárosokban is vadállatok jelentek meg az utcákon. Vajon ki „uralkodik” most a városokban, amíg az emberek karanténban vannak?

1. Japán máskor forgalmas utcáin most őzek és szarvasok sétálnak. A turisták csoportjai helyett, most állatok csoportosulnak mindenütt.

2. A karantén ideje alatt a római Acqua Paola szökőkút, amely egyébként a turisták kedvelt célpontja, a vadkacsák menedékévé vált.

3. Velence csatornáin most nem gondolák, hanem hattyúk úsznak.

4. Ezen a képen fáradt „turisták” egy csoportja tart éppen pihenőt Japánban.

5. A hattyúk mellett számos kisebb hal is feltűnt a velencei csatornák vizében.

6. A vaddisznók is felfedezőútra indultak az aszfaltozott utcákon.

7. A lovak magányosan, lovasok nélkül sétálnak a városok utcáin.

8. A delfinek is összeszedték a bátorságukat, és mind közelebb merészkednek a lakott területekhez. Csak éppen nincs akinek megcsodálnia akrobatikai mutatványaikat.

9. Thaiföldön a majmok egyébként is bejárnak a városokba, az emberek közé, de most különösen nagy „bandákba” szerveződnek az utcákon.

10. Azt mondják, a szomszéd fűje mindig zöldebb. Ezek a vadkecskék úgy döntöttek, ellenőrzik a szólás igazságát.

11. A pingvinek maradtak a chicagói Shedd Akvárium egyetlen látogatói.

Te mit gondolsz minderről? Jó jelnek tartod, hogy a természet „átvette a hatalmat”, vagy aggódnunk kellene amiatt, hogy a vadállatok milyen pusztítást végezhetnek a városokban, amíg mi otthon maradunk?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!