10 helyzet, amikor jól foghat egy kis fogkrém!

0
7549

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindenkinek van otthon fogkréme, éppen ezért nagyon könnyen letesztelheti az alábbi egyszerű, de mégis hatékony módszereket. Az eredmény önmagáért beszél!

10 helyzet, amikor jól foghat egy kis fogkrém!

1. Eltünteti a kellemetlen szagokat – ha hagymát, vagy fokhagymát vágtunk, a kezünkön még hosszú ideig érződni fog az erőteljes illat. Kenjük be a kezünk egy adag fogkrémmel, jól dörzsöljük át, majd mossuk le meleg vízzel.

2. Zúzódások ellen – ha beütöttük a lábunk, és enyhe véraláfutás lett rá, kenjük be egy réteg fogkrémmel. Rövid idő alatt a folt halványodni fog, és a mentol hatására a fájdalom is csökken. Egész éjszaka a zúzódáson hagyhatjuk a fogkrémet.

3. Szőnyegtisztító – fogkrémet keverjünk el egy kevés vízzel, majd kenjük be vele a szőnyegen levő foltot. Dörzsöljük bele, hagyjuk állni egy keveset, majd egy vizes szivaccsal töröljük át.

4. Segítségével leszedhetjük a hajfestéket a bőrről. Dörzsöljük át a foltot egy kevés fogkrémmel.

5. Körömerősítő – a fogkrém kalciumtartalma miatt az egyik legjobb körömerősítő. Kenjük be vele a körmeinket, hagyjuk egy keveset állni, majd egy használt fogkefével dörzsöljük át.

6. Eltávolítja a karcolásokat a telefon képernyőjéről – egy puha anyagra tegyünk egy kevés fogkrémet, majd töröljük át vele a képernyőt. Ezután töröljük tisztára egy nedves ruhával.

7. Pattanások ellen – a gyulladt pattanások hamarabb gyógyulnak, ha egy kevés fogkrémet kenünk rájuk. Hagyjuk egészen addig, míg a fogkrém megszárad. Baktériumölő, és gyulladáscsökkentő hatása van.

8. Segítségével leszedhetjük a zsírkrétát a falról – egy száraz rongyra tegyünk egy kevés fogkrémet, és ezzel töröljük át a falat.

9. A műanyag edényeket könnyen szagtalaníthatjuk, ha egy kevés fogkrémmel töröljük át, és csak utána mossuk el őket.

10. Ha fogkrémmel töröljük át a króm vagy ezüst tárgyakat, sokkal fényesebbek lesznek.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!