A 4 legingerlékenyebb csillagjegy – jobb, ha tudod kivel van dolgod!

0
5043

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak csillagjegyek, akik nyugodtak, higgadtak, kimértek, és vannak olyanok, akiknek elég egy szikra, és egyből robbannak. Ha kíváncsi vagy, hogy mely csillagjegyek tartoznak ez utóbbi kategóriába, alább elolvashatod.

A 4 legingerlékenyebb csillagjegy - jobb, ha tudod kivel van dolgod!

Kos

Nagyon nyugtalan, mindig pörög valamin, aktív, de ha mégis azt látod, hogy csendben ül, egyedül, akkor vigyázz, mert valami nincs rendben vele, mert nem önmaga. A legbékésebb időszakban is képes a Kos a feje tetejére állítani a világot.

Könnyen agresszívé válhat, főként ha olyasmit teszel, ami szembe megy az akaratával. Az a szerencse a Kossal, hogy a haragja olyan gyorsan elillan, amilyen gyorsan kialakul.

Szűz

A Szűz csillagjegy alatt született személy minden pillanatban készen áll arra, hogy ha valami nem tetszik, akkor annak hangot is adjon. Ha hosszú sor alakult ki az üzletben, ő az elsők, aki szól, hogy nyissanak ki egy új pénztárt.

Nem tűri, ha semmibe veszik a jogait, és képes jelenetet rendezni, ha nem érvényesül az akarata. Ha valaki ellene mer szegülni, azt nyílt hadüzenetként értelmezi, és képes megsemmisítő háborút indítani az illető ellen.

Rák

Úgy tartják, hogy a Rák csillagjegyű személy eléggé érzékeny, ami igaz is, de képes a gyors hangulatváltásra, akár a legváratlanabb helyzetekben is, és egy perc alatt akkora patáliát csap, amit korábban el nem tudtál volna képzelni róla.

A Rák nő igényli az odafigyelést, a törődést, a szeretetet. Ha mégsem kapja meg ezeket a gyengéd érzéseket, képes magába fordulni, ami senkinek sem jó.

Oroszlán

Ha nem a tervei szerint alakul minden, az Oroszlán könnyen ingerülté válik, gyorsan elveszti a türelmét és emellé még arrogáns is lesz. Mivel mindig biztos a dolgában, ezért rendszerint rugalmatlan, nem képes gyorsan alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.

Ha visszaélnek a bizalmával, akkor az illetővel többé nem áll szóba, és provokálni sem ajánlott őt, mert abból semmi jó nem fog kisülni.

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!