KezdőlapBulvár102 évesek a kansasi ikrek! Mi a hosszú élet titka?

102 évesek a kansasi ikrek! Mi a hosszú élet titka?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Micsoda génjei lehetnek a kansasi ikerpárnak, hiszen mindketten hihetetlenül magas életkort éltek meg, többnyire különösebb egészségügyi probléma nélkül!

Bár az élet elsodorta őket egymás mellől, nincs olyan nap, hogy ne beszélnének egymással. Elouise Kansasban él, ikertestvére pedig Kaliforniában, de az internet fejlődésének köszönhetően mindent tudnak egymásról.

Az Overland Parkban található Glenwood Village-ben mindenki összegyűlt, hogy megünnepelje Elouise életének 102. születésnapját. Amikor arról kérdezik, hogy mi a hosszú élet titka, Elouise szemérmesen mosolyog, és azt mondja, nem tudja.

A fia, Paul azonban gyorsan hozzáteszi, hogy édesanyja minden bizonnyal az örök optimista világszemléletének, és a napi egy pohár whisky-nek köszönheti, hogy ilyen sokáig élt.

“Amióta az eszem tudom, anyám minden nap megivott egy pohár wisky-t. Ez jót tett neki” – mondta Paul.

Az idén nem valószínű, hogy meg tudják szervezni a személyes találkozást, de azt tervezik, hogy Zoom-on ünneplik a születésnapjukat, és a buli a 20’-as éveket idézi majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet