Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csodaszép születésnapja volt Kiszel Tünde lányának, aki már a 13. évét is betöltötte. Ezüstláncot, fülbevalót, mobiltelefont, parfümöt és ruhaneműt kapott születésnapjára a kis Donatella.

Fotó: Hankusz Kálmán
Fotó: Hankusz Kálmán

Kiszel Tünde meglepetésbulit szervezett lánya, Donatella 13. születésnapja alkalmából. A médiaszemélyiség a legnagyobb titokban készült a nagy napra, kislánya minden barátját személyesen hívta meg.

“Régóta tudom, hogy Donatella nagy vágya egy meglepetés szülinapi buli, de csak most először sikerült megszerveznem neki ilyet. Meghívtam a barátait, tortát rendeltem, és a helyszínt is leszerveztem, de erről ő nem tudott. Azzal csaltuk oda, hogy ebédelni megyünk egy közeli pizzázóba” – mondta a Hír24-nek Kiszel, aki nagyon örül, hogy kislánya 20-25 barátja is részt tudott venni a jeles eseményen.

“Donatella nagyon boldog volt, örült az ismerősöknek, a tortának és persze az ajándékoknak is. Eddig mindig játékokat kapott, de már olyan korba lépett, amikor ilyesmit nem lehet ajándékozni. Nehéz összeszámolni, hogy mennyi mindennel lepték meg! Kapott ezüst nyakláncot, fülbevalót, mobiltelefont, parfümöt, plüssmackót, virágokat és több ruhadarabot is” – árulta el a naptárdíva.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!