KezdőlapBulvár14 éves fiú a The Voice legfiatalabb versenyzője, édesanyja a Csillag születikben...

14 éves fiú a The Voice legfiatalabb versenyzője, édesanyja a Csillag születikben tűnt fel

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szombaton este kezdetét veszi a The Voice az RTL-n. A műsor legfiatalabb versenyzője a 14 éves Dani János, akinek édesanyja 17 évesen a Csillag születikben tűnt fel.

Az alma nem esik messze a fájától, szokták mondani. Ez igaz Dani Jánosra is, aki 14 évesen jelentkezett a The Voice-ba, követve édesanyját, aki 16 évvel ezelőtt a Csillag születik című tehetségkutatóban mutatta meg tehetségét.

„Az éneklés már kis koromban jött. Háromévesen kezdtem el először énekelni, mert az egész családom zenész, és amikor apukámék fellépni jártak, megtetszett ez nekem, és elkezdtem én is énekelni” – mondta a 14 éves fiú a Fókusznak.

Dani édesanyja, Toldi Viktória üstökösként robbant be a Csillag Születikben, ám a műsor után eltűnt, kiderült, hogy párjával épp gyereket várnak, így 2009-ben meg is született a kis Dani János, aki örökölte édesanyja terhességét.

„Az éneklésből szeretnék megélni, nem hiszem, hogy lenne más, ami leköt engem. Én ezt szeretem, azért is jelentkeztem, hogy kipróbáljam magamat új stílusokban” – mondta János.

A The Voice szombat este 20:00 órakor kezdődik az RTL-en.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet