Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Britney Spears énekesnő, a “The Circus Starring: Britney Spears” nevű turnéja után megírja saját életrajzi könyvét, amelyért csaknem 14 millió dollárt kap, adja hírül a Female First.

Az énekesnő egyik ismerőse szerint, Britney az elkövetkezendő tíz évben csaknem 5 könyvet dobna piacra.

“Több nem hivatalos életrajzi könyv született Britneyről, de ő eddig nem vállalta, hogy megírja saját életrajzi könyvét.” – nyilatkozta Spears közeli ismerősét.

“Ha az egyesség valóban létrejön, Britney akár öt könyvet is írhat az elkövetkezendő tíz évben – ez az egyik legjövedelmezőbb szerződés, amely valaha a szórakoztató iparban létrejött (…) Britney semmit nem fog letagadni, nyíltan beszél majd tiniéveiről és bukásáról. Érdekes olvasmány lesz.” – nyilatkozta a forrás.

2008-ban Britneyt igencsak lesújtotta a hír, miszerint anyja, Lynn kiadta a Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World című könyvet, melyben leírta a ma 27 éves énekesnő már 13 évesen elkezdett inni, szüzességét pedig 14 évesen vesztette el, 15 évesen pedig már a drogokat is kipróbálta.

Britney Spears minden idők legsikeresebb énekesnője, annak ellenére, hogy karrierjét az elmúlt években beárnyékolták botrányai, az énekesnő mégis visszatért 2008-ban, amely igencsak sikeres év volt a számára, hiszen több díjat is nyert BlackOut című albumával, december 2-án pedig kiadta új lemezét, a Circust, melyből a Womanizer sláger ismét meghódította a Billboard Hot 100-as toplistáját.

Az énekesnő 2009 tavaszán ismét turnéra indul.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!