Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Jay Graham 17 éves volt, amikor feleségül vette az akkor 51 éves gépjárművezető-oktatóját.

19 évvel ezelőtt vette el feleségét Jay Graham, aki hamarosan megünnepli a nővel kötött 19. házassági évfordulóját. Linda Graham jelenleg 69 éves, 34 év korkülönbség van közte és férje között.

Barátai sokat csúfolták a fiatal férfit, amiért egy nagymamát vett feleségül, senki sem hitt a házasságukban, ám rendesen kiállták az idő próbáját.

A férfi feleségének egyik előző házasságából született gyereke pont annyi idős, mint Jay. A férfi anyja viszont 12 évvel fiatalabb, mint a menye.

Szerelmüket a közös zeneszeretetüknek köszönhetik, ám akkor ismerkedtek meg, amikor a nő elkezdte vezetni tanítani a fiatal Jay-t.

“Nyolc héten át segített nekem megtanulni vezetni. Aztán egyszer megszólalt egy szám, és megcsókoltuk egymást. Nem tudnám már megmondani, melyik, de egy Elton Johnnak kellett lennie, az a kedvencünk.” – mondta az azóta is szerelmes férfi, aki elárulta, nem érdekli mit mondanak mások, ő boldog feleségével.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!