KezdőlapBulvár185 kilós volt a lány, majd 15 hónap alatt fogyott 95 kilót....

185 kilós volt a lány, majd 15 hónap alatt fogyott 95 kilót. Nézd meg hogy néz ki ma!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A jelenleg huszonéves lány, úgy mesél eddig életéről, mint egy sikertelen kudarcról. Bár jelenleg számára is hihetetlen, hogy hogy lehetett a “régi” Kaitlyn annyira depressziós, mogorva és életúnt, de mára mindez szerencsére már tejesen megváltozott. Kaitlyn kigyensúlyozott, vidám, és büszke önmagára. Ehhez persze tudni kell azt is, hogy 95 kg-tól szabadult meg.

weight4

A fiatal lány egy fitnessprorgram segítségével 15 hónap alatt 95 kilót fogyott, később 15 kg bőrfölösleget távolítottak el róla. Kaityn 16 éves korában 185 kilós, depressziós, szomorú, irigy és kötekedős volt. Mély életundort érzett, és már mozogni is alig tudott. Orvosai azt tanácsolták, próbálja ki a gyomorgyűrűt, a fogyás érdekében.

A lány azonban a műtétet elkerülve inkább egy másik alternatívát választott. Egy népszerű feszesítő fitness programon vett részt, melynek keretén belül hatszor egy héten találkozott a brazil But Lift edzővel. Kalória és zsírszegény személyreszóló táplálkozást állítottak össze neki, és egy edzéstervet is. A lány 15 hónap után 95 kilót fogyott, azonban 15 kiló bőrfölösleg maradt rajta, melyet orvosi beavatkozás által kellett eltávolítani.

weight1

“Nagyon nehéz volt, főleg az elején. Az egész testem sajgott, fájt, és ráadásul nem jutalmazhattam meg magam finom falatokkal, nassolnivalókkal. Mindezt úgy végigcsinálni, hogy közben a családom az eddig imádott egészségtelen ételeket zabálta mellettem. Nehéz volt legyőzni a negatív gondolataimat, hiszen gyűlöltem magam. Szerencsére mindez mára már elmúlt, és jóban vagyok magammal” – mondja Kaitlyn.A fiatal lány midenkinek azt tanácsolja, hogy ismerje fel idejében, ha baj van és próbáljon meg változtatni. Őszintén bevallja nehéz, de megéri!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet