KezdőlapBulvár27 évesen meghalt az ismert modell, halála sokkolta a divatszakmát

27 évesen meghalt az ismert modell, halála sokkolta a divatszakmát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

27 éves korában meghalt Jeremy Ruehlemann modell, aki ígéretes karriernek nézett elébe. A GQ-ben is szereplő modell olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Superdry és a Macy’s. Az egész divatszakma gyászolja.

Sokkolta a divatszakmát, hogy mindössze 27 éves korában elhunyt Jeremy Ruehlemann modell. A fiatal férfi halálának pontos okát még nem hozták nyilvánosságra. Olyan divattervezőkkel dolgozott együtt, mint Christian Siriano, John Varvatos és Perry Ellis.

Christian Siriano egy megható bejegyzésben vett búcsút a modelltől, akit „az egyik múzsámnak” nevezett.

„Soha nem posztoltam még ilyesmit, de elveszíteni egy barátot, aki egy ilyen gyönyörű lélek volt, egyszerűen nagyon nehéz” – írta. „Ez Jeremynek szól, a legcsodálatosabb embernek, aki annyi szeretetet adott mindenkinek, akivel csak találkozott”.

Christian hozzátette: „Ő volt az egyik múzsám, és mindig is az lesz. Inspirált engem, és örökké szeretni fogom őt. Minden szeretetemet küldöm a családjának és a barátainak, akik egy olyan különleges embert veszítettek el”.

„Tudom, hogy egy nap újra találkozni fogunk, de most csak meg akarom ölelni őt. Pihenj jól J, mindannyian nagyon szeretünk! Küldjetek ma szeretetet a családjának kérlek.”

A modell halálhírét Jason Kanner, a Soul Artist Management menedzsere is megerősítette: „Nagy szomorúsággal és nehéz szívvel tudatom veletek, hogy Jeremy Ruehlemann elhunyt. Amikor beszéltél vele, a szemével és a fülével figyelt. Valóban egyedülálló volt, és mindig is az lesz. Jeremy hiányozni fogsz.”

Lexi Wood modell a lelki társának nevezte az elhunyt fiatal modellt.

„Amikor 15 éves koromban megismertem Jeremy-t, a szívem tele lett szeretettel. Ő a lelki társam, a legjobb barátom, a támogatásom, a családom, a fényem, a szerelmem, az ikerlángom… folytathatnám. Annyira különleges volt” – írta közösségi oldalán Lexi Wood.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet