KezdőlapBulvár311 kilót mutatott a mérleg az orvosnál, amitől ő is ledöbbent: "Nem...

311 kilót mutatott a mérleg az orvosnál, amitől ő is ledöbbent: “Nem voltam biztos, hogy megérem a 30-at”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Justin McSwaint 2019-ben ismerhették meg a TLC csatorna népszerű valóságshowjának nézői, amikor a férfi felforgatta dél-karolinai életét, hogy meglátogathassa a híres sebészt, Dr. Younan Nowzaradant, Houstonban. Akkor még 310 kilót nyomott, a bérelt autóba is nehéz volt beszállnia, hogy eljusson az orvos rendelőjébe.

„Ez nem az a kocsi, amit én kértem.” – mondta, amikor rájött, hogy nem fog beférni a vezetőülésre. „Nem tudom elhinni, már csak ez hiányzott. Nagyon próbálok nem kétségbe esni, de már túl vagyok a határaimon.”

Az egészséges életmódra térés azonban nem volt könnyű a számára, és még az első mérlegelése is megrázkódtatás volt a számára. A súlyát addig ugyanis maximum 260-280 kilóra becsülte, és teljesen lesújtotta, amikor lemérték Dr. Now rendelőjében, és szembesült a valódi számokkal.

Amikor a mérleg 311 kg-ot mutatott, az érték nagyon messze volt attól, amit Justin gondolt. „Még sürgősebb, hogy segítséget kapjak, aggódom, hogy Dr. Now nagyobb eséllyel mondja majd, hogy nem tud segíteni rajtam, mert túl nagydarab vagyok.” – mondta akkor döbbenten a férfi.

Hol van Justin manapság?

Szerencsére Dr. Now vállalta Justin esetét, és két évvel az epizód bemutatása után Justin jobb formában van, mint valaha. A rajongók nagy örömére Justin elég aktív Instagramon és Facebookon is, ahol nemrég egy érzelmes posztban köszönte meg Dr. Now segítségét.

„A karantén és az újabb bezártság érzés miatt nehezebb volt megtartani a súlyomat, mint csökkenteni, és bár közel sem könnyű, és ingadozok, sokkal előrébb járok, mint valaha. Köszönöm Dr. Now, hogy kockázatot vállalt velem.” – írt a férfi.

Nem sokkal azután, hogy a bőreltávolító műtéte is megvolt, Justin, és Finn nevű corgija visszaköltöztek Dél-Karolinába, ahol úgy tűnik nagyon aktív életet élnek. A reality sztár tavaly júniusban ünnepelte harmincadik születésnapját, amit korábban úgy gondolt, nem is fog megérni.

„Egy adott ponton nem voltam biztos benne, hogy megérem a harmincat, de most teljesen új életem van! Nagyon hálás vagyok a barátaimért, akikkel ünnepelhetek, és akik a maihoz hasonló napokat különlegessé teszik. Szeretlek és értékellek titeket!” – írta Instagram-bejegyzésében.

Justin, aki Dr. Now egyik legsikeresebb páciense, szerepelt a „My 600-ld Life: Where Are They Now” március 31-i részében is. Nemrég pedig egy konferencián bátorított másokat, hogy kövessék a példáját.

„Nagyon jó érzés segíteni másoknak, azzal, hogy elmondom, mit sikerült elérnem. Egy éve még nem hittem volna, hogy képes leszek erre.” – mondta a közönségnek.

Elmondása szerint, bár a műtét nagyon hasznos eszköz volt, a pozitív gondolkodás és Dr. Now népszerű, alacsony zsír- és szénhidrát-tartalmú étrendje segítette igazán, hogy igazán jó életet élhessen.

„A súlycsökkentő műtét hihetetlen javulást hozott az életembe, de a legfontosabb lecke, amit megtanultam, hogy a műtét csak egy eszköz, és sokkal több kell, hogy eljuss oda, ahova szeretnél.” – mondta.

Justin most a lehető legszebb dolgot teszi: a pozitív gondolkodását felhasználva próbál segíteni másoknak, és egy egész közösséget inspirál.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet