Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

33 évvel idősebb párjánál MC Hawer, de mindketten nagyon boldogok.

Nemrég írtuk meg, hogy MC Hawer 5 évvel ezelőtt letette az italt, a mulatós sztár egy előtte-utána fotót is posztolt közösségi oldalára, most pedig újra boldog, hiszen rátalált a szerelem. Koczka Géza, azaz MC Hawer egy nála 33 évvel fiatalabb nőt szeret.

„Több mint öt éve vártam erre, végre megint foglalt a szívem. Jó kedvem lett a szépségétől, és a dalainkat is szerette, mert az első sorban énekelt. A buli után aláírást és közös fotót is kért, amit még aznap éjjel a zenekar közösségi oldalának üzenőfalára is átküldött. Mivel ezt a portált én kezelem, kinyomtattam, aláírtam, és visszaküldtem neki a képet, aztán levelezni kezdtünk.” – mondta az énekes a Blikknek.

Mc Hawert egyáltalán nem zavarja a közte és barátnője között lévő korkülönbség, párja ugyanis 33 évvel fiatalabb.

„Eleinte gondolni sem mertem arra, hogy esélyem lehet nála, hiszen harminchárom év komoly korkülönbség, de Fanni tovább írogatott, én pedig egyre jobban szerettem volna megismerni őt. Amikor újra találkoztunk, és elbeszélgettünk, bevallottam neki, mit érzek iránta. Nem ijedt meg, sőt már együtt ízlelgetjük a páros boldogságot. Mennyei.” – mondta.

„Nem fordulok el valakitől csak azért, mert sokkal idősebb nálam. Jól érezzük magunkat együtt, ennél többre nem is vágyom. Amikor Gézával megismerkedtem, egy lehetetlen kapcsolatban voltam. Már nem volt érzelmi kötődésem, de most alig várom, hogy a kedvesemet megint lássam.” – mondta Fanni.