KezdőlapBulvár37 év van köztük, de ők nem törődnek a kritikával: „23 éves...

37 év van köztük, de ők nem törődnek a kritikával: „23 éves vagyok, és szeretem a 60 éves, ráncos barátnőmet”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A közösségi média egyik legfelkapottabb új párosa a két legromantikusabb közhelyt testesíti meg: „A szerelem vak” és „Az életkor csak egy szám”.

A 37 éves korkülönbség ellenére a szerelmesek boldogok együtt, és TikTok videóikban is büszkén vállalják kapcsolatukat. Népszerű videóikban együtt táncolnak és csókolóznak, és bátran válaszolnak minden kritikára.

A 23 éves Qurann (TikTok felhasználónevén @ttvleolove_3) és a 60 éves Cheryl (@oliver6060) egy párt alkotnak, és TikTok videóik mostanában hihetetlenül népszerűek lettek, több százezren nézték végig, ahogy R&B dalokra táncolnak, vagy éppen közösen rappelnek. Azt mondják, hogy a szerelmük valódi, és sokan hisznek is nekik, Qurann felhasználójának több mint 420 ezer követője van, és 6,8 millióan kedvelték az általa megosztott tartalmakat.

De természetesen ez sem akadályozhatta meg a trollokat abban, hogy gyűlölködő hozzászólásokat írjanak, amelyekben „undorítónak” bélyegzik a kapcsolatukat, és Cheryl „ráncos, széteső” arcát is kritizálják.

Egyik legutóbbi videójukban – amit eddig 3,7 millióan láttak – arra a kérdésre válaszolnak, amit az egyik felhasználó tett fel nekik: Jóváhagyja-e a családjuk a kapcsolatukat? A válaszuk pedig az, hogy igen.

A gyűlölködő megjegyzések ellenére azt mondják, a családjuk támogatja őket, még Cheryl gyerekei is, akik idősebbek Qurannnál.

A videóikhoz fűzött hozzászólásokban sokan brutális megjegyzéseket tesznek, és megkérdőjelezik kapcsolatuk őszinteségét. Egyesek szerint Qurann biztos csak a pénze miatt van az idősebb nővel, míg mások úgy jellemzik a fiatal férfit, mint „a halál küszöbén álló nő gondozóját”.

Mások Fülöp herceghez hasonlítják a nőt, és azt mondják, biztosan oxigénpalackra van szüksége egy-egy videójuk után.

@ttvleolove_3

Bae❤️ @oliver6060 ##ColorCustomizer ##NightDoneRight ##WhatWouldPopTartsDo ##couplegoals💏 ##couple ##roses ##outkast ##baby ##gf ##wife ##proud ##happycouple ##fy

♬ Roses OutKast – Ashton Webster

Cherylt, aki azt is elárulta, hogy étkezési zavarral küzd, leginkább ráncos arca miatt kritizálják, és azt mondják, úgy néz ki, mintha Qurann dédnagyanyja lenne.

Qurannt különösen érzékenyen érintik ezek a kritikák, és egy válasz videóban meg is védi a barátnőjét – különböző háztartási eszközöket dobál Cheryl online zaklatói „felé”.

Az egyik legutóbbi videós bejegyzésben Cheryl azt mondta: „Nem csinálok semmi rosszat. Táncolunk, pozitív hangulatot terjesztünk, sok jó dolog történik velünk, és nem hagyom, hogy a gyűlölködők győzzenek.”

@ttvleolove_3

We happy @oliver6060 ##ColorCustomizer ##MACscaraface ##argue ##plies ##youwannaargue ##fup ##fy ##4u ##fypツ ##gf ##vibes ##nooo ##lookatyou ##couplegoals ##lover ##b

♬ original sound – Gloria Angelou

Qurann pedig így reagált az egyik hozzászólásra, ami Cheryl ráncait kritizálta: „Csak azért küldenek gyűlölködő üzeneteket, mert senki nem látja őt úgy, ahogy én.”

Természetesen nem Qurann és Cheryl az első pár, akik között nagy korkülönbség van. Többek között például a 71 éves Lionel Richie és a 30 éves Lisa Parigi kapcsolata is kapott hideget-meleget egyaránt.

Eközben Qurann és Cheryl továbbra is kitartóan követik közös céljaikat 2021-ben, és még több TikTok videót készítenek együtt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet