KezdőlapBulvár38 éves születésnapját "ünnepli" Harry herceg, miközben nagymamáját, II. Erzsébet királynőt gyászolja

38 éves születésnapját “ünnepli” Harry herceg, miközben nagymamáját, II. Erzsébet királynőt gyászolja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Harry herceg szeptember 15-én töltötte be 38. életévét, ám a sussexi herceg számára ez a nap szomorú és érzelmes volt, hiszen szeretett nagymamája elvesztését gyászolja. II Erzsébet királynő, a második leghosszabb ideig regnáló uralkodó 96 éves korában hunyt el szeptember 8-án skóciai birtokán.

Harry herceg nagyon szoros kötelék fűzte a királynőhöz, és ez mind a tiszteletadásán, mind a testbeszédén látszott a gyászmenet és a Westminster Hallban tartott szertartás alatt. A királynő koporsóját ünnepélyes menetben vitték a Buckingham-palotából a Westminster Hallba, és Harry herceg is részt vett benne. Az eseményen ott volt III. Károly király, Anna hercegnő, András és Eduárd herceg, valamint a királynő több unokája, köztük Vilmos herceg is.

Jennie Bond királyi szakértő az OK! című lapnak elmondta, hogy nyilvánvaló volt, hogy Harry hercegnek komor születésnapja lesz.

“Ez egy újabb hihetetlenül szomorú születésnap lesz Harry számára, ami biztosan felidézi majd a 25 évvel ezelőtti emlékeket, amikor 13 éves lett, néhány héttel az édesanyja halála után” – mondta Bond.

“Biztos vagyok benne, hogy a csütörtököt nagyon-nagyon csendben fogja tölteni. Voltak olyan felvetések, hogy a gyerekeik Meghan édesanyjával, Doriával fognak Angliába érkezni, hogy újra találkozhasson velük, de ki tudja? Azért együtt kell érezni Harryvel, tényleg. Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon csendes nap lesz” – tette hozzá.

Harry herceg is könnyeket hullatott a királynőért tartott ünnepélyes szertartáson a Westminster Hallban. Sussex hercegét könnyeit törölgetve látták, ahogy elérzékenyült a királynő tiszteletére tartott szertartáson – számolt be a HELLO.

Harry herceget könnyeit törölgetve fotózták le, amikor a koporsót elhelyezték a csarnokban. Harry herceg nagyon közel állt a nagymamájához, és ez a körmenet és a szertartás alatt is látszott.

Harry herceg korábban egy nyilatkozatot adott ki nagymamája tiszteletére, amelyben személyes veszteségét írta le.

“Nagyi, bár ez a végső búcsú nagy szomorúságot okoz nekünk, örökké hálás leszek minden első találkozásunkért – a veled való legkorábbi gyermekkori emlékeimtől kezdve azon át, hogy először találkoztunk főparancsnokként, az első pillanatig, amikor találkoztál drága feleségemmel és megölelted szeretett dédunokáidat” – írta nyilatkozatában.

“Nagy becsben tartom ezeket a veled töltött időket, és a közte lévő sok más különleges pillanatot. Már most nagyon hiányzol, nemcsak nekünk, hanem az egész világnak. És mivel első találkozásokra kerül sor, most apámat tiszteljük új szerepében, mint III. Károly király. Köszönjük a szolgálat iránti elkötelezettségedet. Köszönöm a jó tanácsokat. Köszönöm a mosolyodat” – írta.

Harry herceg nagyapját is megemlítette az üzenetben. “Mi is mosolygunk, tudván, hogy te és nagyapa most újra együtt vagytok, békében” – írta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet