KezdőlapBulvár„43 évesen én vagyok az Egyesült Királyság legfiatalabb dédnagypapája”

„43 évesen én vagyok az Egyesült Királyság legfiatalabb dédnagypapája”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 43 éves Chris Carchrie családja meglehetősen szokatlan. A férfinak már 6 unokája van, és nemrég az első dédunokája is megszületett.

Bár lényegében Chris igazából csak mostoha nagyapa és dédnagypapa, ő egyáltalán nem törődik ezzel a részlettel. 20 éve van együtt most 64 éves feleségével, Jane-nel, és 17 éve házasok. Még 2003-ban ismerkedtek meg, amikor Chris még csak 24 éves volt, akárcsak Jane idősebb lánya, Paula, de ez a tény egyáltalán nem zavarta őket.

Hat hónappal később már egy pár voltak – és most, miután Paula lányának gyereke született, Chris már büszke dédnagypapa.

A házaspár jelenleg együtt él Jane másik lányával, a 41 éves Sarah-val, aki édesanyjához hasonlóan szintén egy fiatalabb férfival randizik – párja, Mikey McSorley 25 éves. Ugyanakkor Sarah-nak van három gyereke, akik szintén otthon élnek – bár az egyikük jelenleg éppen egyetemen van.

Bár Chrisnek nincsenek saját gyerekei, Jane szerint nagyszerűen helyt áll a családfő szerepében, és lelkes nagypapa, valamint dédnagypapa. „Amikor először találkoztam Chrisszel, még csak egy unokám volt. Chris ott volt, hogy üdvözölje a másik ötöt”mondta Jane.

„Imádja az unokákat tánc- és színjátszó órákra vinni. Hazahozza őket a színházból, vagy ha esténként elmennek valahová, ezenkívül főz és takarít ránk. Így bizonyította be mostoha nagyapai képességeit. Csodálatos látni őt velük. Az unokák mind papának szólítják” – tette hozzá.

Ami Christ illeti, ő nem is lehetne boldogabb a családjával. „Őrültségnek hangzik, de nagyon büszke vagyok arra, hogy 43 évesen mostoha dédnagyapa vagyok” – mondta. „Sok férfinak ebben a korban születik az első gyereke, de én imádom ezt. Nem számít, hogy a negyvenes éveim elején járok. Felkészültem arra, hogy nagyszerű mostoha dédnagypapa legyek.”

Chris ugyanakkor azt is elmondta, soha nem zavarta őt a tény, hogy a feleségével 20 év korkülönbség van közöttük. „A házasságom Jane-nel bebizonyította, hogy az életkor csak egy szám. Olyan gyönyörű, és úgy néz ki, mintha ő is a negyvenes éveiben járna, mint én.” Mindketten úgy gondolják, a nagyobb korkülönbségű kapcsolatoknak nem kellene tabu témának számítaniuk, és azt mondják, nem is lehetnének boldogabbak.

„Felnőtt a feladathoz, és egyszerűen ragyog ebben a szerepben. Az emberek azt mondják, 43 évesen túl fiatal, ahhoz, hogy dédnagypapa legyen, de én azt mondom, erre született. Megváltoztatta az életemet, és megmutatta nekem, hogy meg lehet találni a szerelmet és a boldogságot, függetlenül a kortól vagy a korkülönbségtől” – mondta Jane, de hozzátette, tudja, hogy mások sokkolónak találhatják nem mindennapi családjukat.

„Egy idősebb nő, aki egy sokkal fiatalabb férfihoz megy feleségül, hamar megtanulja, hogy az emberek állandóan megdöbbennek, és időnként gonoszak. Azzal vádolnak, hogy ellopjuk előlük a férfiakat.”

„Sarah volt az, aki meggyőzött arról, hogy randiznom kellene vele. Azt mondta, hogy sosem bocsátom meg magamnak, ha nem teszem, és igaza volt” – magyarázta Jane, és úgy tűnik, a lánya is megfogadta a saját tanácsát, és példát vett az édesanyja kapcsolatáról – 2022-ben ismerkedett meg Mikey-val a Tinderen. A férfi 16 évvel fiatalabb nála, és mindössze 5 évvel idősebb a legnagyobb lányánál.

„A nők azt mondják nekem, hogy az összes fiatal férfit lenyúljuk, és hogy a korunkbeliekkel randizzunk. De nem bántam meg semmit, és ha megtalálod a szerelmet, akkor megragadod azt” – mondta Sarah. „Édesanyám bátorságot adott nekem, hogy megtaláljam a boldogságot a számomra megfelelő férfival, függetlenül attól, hogy milyen idős vagy fiatal.”

„Sarah csodálatos. Nem egy idősebb nőt látok benne, hanem egy fitt, szerető, gondoskodó barátnőt” – mondja Mikey, aki Chris és Jane kapcsolatára is csodálattal tekint.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet