Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor a 72 éves Angliában élő Angela Nwachukwu találkozott a 27 éves nigériai férfival nem gondolta volna, hogy élete teljes mértékben megváltozik.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

A fiatal férfi mérnökként dolgozik, és a korkülönbséggel ellentétben azt vallja, fülig szerelmes Angelába. A nő és a férfi virtuálisan találkozott először egymással, még 2015 februárjában, amikor CJ üzenetet küldött a 72 éves nagymamának. Kettejük ismerkedése odáig fajult, hogy a nő két hónap után Afrikába repült, hogy személyesen is megismerje a férfit, és hozzámenjen feleségül.

“Amikor megláttam, hogy egy fiatal barátkérőt küldött nekem a Facebookon nem hittem a szememnek. Nagyon meglepődtem, hogy barátnak kért, ennek ellenére elfogadtam a felkérést, majd azt mondta nagyon szép a profilképem. Folytattuk a beszélgetést, családról, hobbikról és olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást.” – nyilatkozta a szerelmes nő.

Angela fiai információkat kereste CJ-ről az interneten, ugyanis a briteknél számos olyan eset történt már, amikor nigériai férfiak csőbe húztak hiszékeny nőket, a kapott információkból kiderült, a férfi rendben van.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

Az angol hatóságok igencsak megnehezítik kettejük boldogságát, ugyanis elutasították a férfi vízumkérését, attól tartottak, hogy a 27 éves férfi többé nem fogja elhagyni az országot.

Angela ügyvédeket fogadott, és mindent megtett azért, hogy fiatal férjét Angliába vigye, ám a férfinak így sem engedték meg, hogy meglátogassa feleségét. Jelenleg Angela azért fáradozik, hogy CJ-nek tanulmányi vízumot szerezzen.

A nő 20.000 angol fontot költött arra, hogy Nigériába utazzon és férjével legyen. Angelának hat unokája van.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!