KezdőlapBulvár6 év után megszólalt Michael Schumacher felesége

6 év után megszólalt Michael Schumacher felesége

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Michael Schumacher 2013 december 29-án szenvedett súlyos síbalesetet, amelynek következtében lebénult, azóta nem látta őt a nagyközönség.

Michael Schumacher “láthatatlan ember” lett a rajongók számára, azután, hogy a francia Alpokban síbalesetet szenvedett. A sors iróniája, hogy az ember, aki csaknem 300 km/órás sebességgel száguldott az aszfalton egy olyan balesetben bénult le, ahol 40 km/órával száguldott a sípályán.

Az elmúlt 6 évben számos információ került napvilágra a Forma 1-es pilóta állapotáról, de biztosat senki sem tud, hiszen családja féltve őrzi a hétszeres világbajnokot. Schumacher kezelése több millió euróba kerül, nemrég pedig arról lehetett olvasni, hogy felébredt a kómából.

A volt pilóta felesége, Corinna Schumacher 6 év után törte meg a csendet és egy interjúban mesélt életükről.

“Biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb kezekben van, mindent megteszünk azért, hogy segítsünk neki. Kérem értsék meg, hogy az ő döntése volt, hogy minden róla szóló információ privát maradjon. Mindig ezt akarta.” – nyilatkozta Corinna Schumacher.

A pilóta felesége jelenleg a lovaglásnak hódol, lányával együtt megszállottjai a westernlovaglásnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet