KezdőlapBulvár7 éve nyitott házasságban élnek a Nyerő Páros játékosai

7 éve nyitott házasságban élnek a Nyerő Páros játékosai

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Járai Máté és felesége, Kíra 7 éve élnek nyitott házasságban.

A házaspár nyíltan beszélt arról, hogy szerintük mi a titka a hosszú és boldog párkapcsolatnak. Járai Máté és Járai Kíra már 21 éve házasok, ám 7 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy teret engednek a másiknak, és nyitott házasságra lépnek, azaz, megengedik a párjuknak, hogy egy harmadikkal is viszonya lehessen.

„21 évig együtt lenni bárkivel, az mindig egy érzelmi hullámvasút, mindenki tapasztalja, kérdés, hogy ki hogy tudja megoldani.” – mondta Járai Máté, aki egy kutyás példával magyarázta meg a döntésüket.

„Ha egy kutyát bezársz egy ketrecbe, láncra versz, akkor az a kutya boldogtalan lesz és te nem leszel jó gazdája, viszont ha elengeded azt a kutyát, és futhat az erdőben, akkor mindig vissza fog térni hozzád. A Kíra eddig még mindig visszajött hozzám, és ő is nekem és én is neki hagytam, hogy többször is szerelmes legyen.” – mondta a színész.

„A legönzetlenebb szerelem az az, amikor hagyod, hogy a szerelmed szerelmes legyen valaki másba.” – tette hozzá Járai Máté, amivel versenyzőtársai láthatóan nem értettek egyet.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet