Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Steiner Kristóf ugyan jelenleg Izraelben él, de Budapesten is van lakása, mégpedig egy 9 négyzetméteres miniotthon, amit büszkén meg is mutatott a TV2 Otthontérkép stábjának.

9 négyzetméteres lakásban él Steiner Kristóf, megmutatta takaros kis otthonát!

Az egykori műsorvezető jelenleg Tel Avivban él párjával, Nirmoddal, de ha hazajön Magyarországra, akkor ebben az aprócska budapesti lakásban húzza meg magát. A lakás egyik jellegzetessége, hogy csupán 9 négyzetméter nagyságú.

Kristóf a műsor házigazdájának elmesélte, mindig annyi pénze van, amit étterembe, utazásokra vagy barátaival elkölthet, így, amikor otthagyta tévés pályafutását éppen csak annyi pénze volt, hogy hosszas keresgélés után megvásárolja otthonát, ha nem így tett elköltötte volna a pénzt.

A lakásban vagy egy konyha, amiben bármit el lehet készíteni, egy galéria, és az alatta levő tárolók, asztalka. De hogy pontosan hogy néz ki a lakás, nézd meg a videót és győződj meg magad:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!