KezdőlapBulvárA 18 éves fiú úgy énekelte el a Reptér című dalt, hogy...

A 18 éves fiú úgy énekelte el a Reptér című dalt, hogy Miklósa Erika felszaladt a színpadra megölelni őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szabó Bence a The Voice első meghallgatásán Korda György Reptér című dalát adta elő, olyan tehetséggel és különleges előadásmóddal, hogy Miklósa Erika felrohant a színpadra, hogy megölelje a 18 éves fiút.

Mind a négy coach megfordult a 18 éves Szabó Bencének, aki Korda György Reptér című számát egészen szokatlan módon adta elő. A dal közben Bence meg is táncoltatta Miklósa Erikát a The Voice színpadán.

„Baromi jól áll neked ez a stílus, és azt a fajta mély érzelmiséget tudod hozni” – mondta Bence produkciója után Trokán Nóri.

„Gyógyító, ahogy énekelsz” – fűzte hozzá Miklósa Erika. „Azért is mentem ki hozzád, mert én nagyon szeretném, ha az én csapatomban lennél. Nagyon, de annyira!”

„Beválasztottál egy olyan dalt, amit még ilyen formában sosem hallottunk” – kampányolt Curtis a fiatal énekesnek, majd hozzátette, írna is dalt neki.

Bence végül Miklósa Erikát választotta mentorának, ugyanis az énekesnő áll hozzá a legközelebb zeneileg.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet