Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sándor már nem tudja mit tegyen, a lánya nem hallgat rá, szemei előtt züllik el az ő gyönyörűsége.

Madarat lehetett velem fogatni 18 évvel ezelőtt, amikor megszületett a kislányom, én voltam a világ legboldogabb embere. Rajongtam a lányomért, mindent megadtam neki, ő volt a hercegnőm, semmiben sem szenvedett hiányt, bevallom elkényeztettem, de az rója rám az első követ, aki lányos apaként tud nemet mondani.

Hamar eltelt a 18 év, a lányom pedig beleszeretett egy olyan fiúba, akibe nagyon nem kellett volna. A srác egy igazi ingyenélő, naplopó, de őt ez egyáltalán nem zavarja. A lányom meg olyan szerelmes, hogy nem látja a fától az erdőt. Egy pár hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy elköltözik a 24 éves pasijához.

A probléma ott kezdődik, hogy amióta elköltözött albérletből albérletbe költöznek, mert a srác egyszerűen nem képes munkát keresni. Számos alkalommal megpróbáltam beszélni velük, de hasztalan volt minden próbálkozásom. A motivációja az, hogy szabad és független legyen…

A pasija azt mondja, internetes tranzakciókkal “keresi” a kenyerét, de tudom, hogy annyi pénze sincs, hogy elvigye egy üdítőre. A lányom tanulmányi eredményei nagyon leromlottak, kisebb médiával érettségizett, mint amire ő gondolt volna. Elkezdett cigizni, és ki tudja még mi mindent próbált ki!

Pár hete felhívott és kijelentette, hogy nem megy egyetemre… Mit tehetek? A szemem előtt teszi tönkre az életét. Kifogytam minden ötletből…

Szerintetek mit kellene tennie Sándornak? Válaszaitokat a Facebook-bejegyzésünkben várjuk!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!