KezdőlapBulvárA 76 éves Michael Douglas elismeri, hogy nehéz, amikor a 18 éves...

A 76 éves Michael Douglas elismeri, hogy nehéz, amikor a 18 éves lánya nagyapjának nézik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Úgy tűnik, a színész imád édesapa lenni. Már a legelső találkozásukkor azt mondta mostani feleségének, Catherine Zeta-Jones színésznőnek: „A gyerekeid apja leszek.”

Mielőtt Michael Douglas megismerte élete szerelmét, Catherine Zeta-Jones-t, soha nem gondolta volna, hogy 50 éves kora után újra családot alapít majd. De az a lelkesedés és szeretet, amivel a feleségéről és a gyerekeiről beszél, egyértelműen elárulja, hogy a világon semmiért nem adná ezt a tapasztalatot. A 76 éves hollywoodi sztár nemrég részt vett 18 éves lánya, Carys, középiskolai ballagásán, és „kellemes élményként” írta le azt.

„Nagyszerű volt, olyan büszke vagyok rá.” – mondta Michael Douglas, a The Kelly Clarkson Show-ban.

A tapasztalt színész ezt követően elismerte, hogy vannak olyan kínos pillanatok, amikor az emberek a lánya nagyapjának nézik őt a kora miatt.

„Meg kell mondanom Kelly, egy kicsit nehéz, amikor a többi szülő azt mondja: Gratulálok! Biztos nagyon büszke vagy az unokádra.” – osztotta meg Douglas a People magazin szerint. „Nem veszem túlságosan személyesen, tudom, hogy csak próbálnak kedvesek lenni.”

Douglas három gyerek édesapja, első fia, a most 42 éves Cameron, még első házasságából született, Diandra Luker filmproducertől. Douglas 1996-ban találkozott először Zeta-Jones-szal, és még aznap este kijelentette, hogy a gyerekei apja lesz.

„Ugyanakkor van a születésnapunk, néhány év különbséggel. Amikor először találkoztam vele, és megtudtam, hogy ugyanakkor van a születésnapunk, azt mondtam neki: A gyerekeid apja leszek.” – emlékszik vissza a színész.

A jóslata pedig valóra is vált. Douglas és Zeta-Jones összeházasodtak, és két gyerekük született, Dylan és Carys. Bár soha nem gondolta volna, hogy 50 éves kora után ismét apa lesz belőle, azt mondta, az apaság élménye teljes mértékben „bekebelezte”.

„Nem vagyok olyan ambiciózus, mint régen – manapság teljesen bekebeleznek a kötelezettségeim apaként és férjként. Soha nem gondoltam volna, hogy az én koromban családot alapítok. Őszintén örülök neki, hogy hagyhatom Catherine-t dolgozni, miközben én otthon maradok a gyerekekkel. Nagy becsben tartom ezt az időt.” – mondta egy interjúban a The Guardiannek még 2010-ben.

A közte és Zeta-Jones közt lévő 25 éves korkülönbség soha nem akadályozta őket több mint 2 évtizede tartó boldog házasságukban.

„Idősebb férfiak és fiatalabb nők a történelem során gyakran alkottak egy párt.” – mondta Zeta-Jones a korkülönbség kérdéséről. „Amikor az édesanyám a férfiakról és az élet tényeiről mesélt nekem, soha nem szabott korhatárt. És ez elég vicces, mert Michael és a szüleim egyidősek. Tehát a szüleim, valahányszor együtt látnak minket, soha nem hozzák szóba a 25 éves korkülönbséget.”

Most, hogy a gyerekeik már felnőttek, Douglas arról is beszélt, milyen érzés, hogy kiürült a családi fészek.

„Ijesztő. Valóban az. Egymásra néztek, és azt mondjátok: nos, most csak te meg én vagyunk. Észre sem veszed, mennyi beszélgetés szól a gyerekeidről, és arról, hogy mi történik velük. 20 éve vagyunk együtt, és most megtérülnek mindazok a jó évek, amikor odafigyeltünk egymásra.” – mondta a színész.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet