KezdőlapBulvárA Dallas egykori főszereplője, Patrick Duffy 71 éves korában találta meg ismét...

A Dallas egykori főszereplője, Patrick Duffy 71 éves korában találta meg ismét a szerelmet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

71 éves korában talált rá a szerelem Patrick Duffy színészre. A Dallas sztárja egy színésznővel, a 65 éves Linda Purl-el él szerelemben.

Patrick Duffy 2017-ben vesztette el feleségét, Carlyn Rossert, akkor egy világ dőlt össze benne, a nő halála mélye sebet hagyott a színész lelkében, sokáig szenvedett a gyásztól, és mint mondja, soha nem hitte volna, hogy ismét rátalál a szerelem.

“Soha nem gondoltam volna, hogy valaha még érezhetek így.” – nyilatkozta a most 72 éves színész, aki feleségével 40 évig volt együtt.

Felesége halála után Patrick Duffy minden idejét a nagyapai feladatoknak szentelte. Amikor kitört a járvány a színész beiratkozott egy baráti csoportba, ahol jelen volt Linda Purl is.

Már régóta ismerték egymást, de éve óta nem tartották a kapcsolatot. Miközben többen elhagyták az adott csoportot Patrick és Linda között megmaradt a kapcsolat, egyre többet kezdtek el beszélgetni.

“Hihetetlenül boldog kapcsolatban vagyok.” – nyilatkozta nemrég a színész.

Amikor már a mozgás is megengedett lett, a színész 20 órát autózott, hogy találkozzon Linda Purl-el.

“Becsomagoltam és 20 órát vezettem, csak azért, hogy megbizonyosodjak, hogy az, ami velünk történik valóban igazi.” – mesélte a színész, aki elárulta, soha nem gondolta volna, hogy képes lesz még így érezni valaha.

Felesége halála nem az egyetlen tragédia volt Patrick Duffy életében.

1986 november 18-án, miközben a Dallas sorozatban forgatott, két fiatal meggyilkolta a szüleit egy fegyveres rablásban. A támadókat 75 év börtönre ítélték.

Patrick Duffy 1978-1985 és 1986-1991 között alakította Bobby Ewing szerepét a Dallasban. 1991 és 1998 között feltűnt a Step By Step című sorozatban, majd 2006 és 2011 között a The Bold And The Beautiful című sorozatban. 2012 és 2014 között ismét feltűnt a Dallas-ban Bobby szerepében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet