KezdőlapBulvárA férfi, aki pontosan megjósolta Erzsébet királynő halálát, elárulta meddig fog élni...

A férfi, aki pontosan megjósolta Erzsébet királynő halálát, elárulta meddig fog élni III. Károly király

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azonnal híressé vált a közösségi oldalakon az a férfi, aki pár hónappal ezelőtt pontosan megjósolta II. Erzsébet királynő halálának időpontját, most éles figyelmeztetést adott ki III Károly királlyal kapcsolatban.

A Logan Smith nevű férfi júliusban posztolt a Twitteren, azt állítva, hogy II. Erzsébet királynő 2022. szeptember 8-án fog meghalni – ez a dátum sajnos, mint beigazolódott, helyes volt.

Királyi haláljóslata azonban nem állt meg itt, hiszen ezután azzal folytatta, hogy szerinte Károly király 2026. március 28-án fog meghalni.

Smith több mint két hónappal ezelőtti bejegyzése futótűzként terjedt el a közösségi oldalon a királynő halálhíre után, és a Mirror szerint a fiókja privátra váltott, mielőtt a Twitter felfüggesztette volna.

Bár a Twitteren letiltották, a tweet nem tűnt el az internetről, egy Hailey nevű lánynak köszönhetően felkerült a TikTok-ra, ahol aztán futótűzként terjedt el, már 3,8 millióan néztek meg.

@zukosburnteye rip to logan i know the british are coming for him #thequeen ♬ my tears ricochet – Katelyn

“RIP Logannek, tudom, hogy minden brit most le fogja támadni emiatt. Jelöljétek be a naptáratokba 2026. március 28-át, Dianáért fogunk pezsgőt bontani” – írta a lány videóleírásában.

II. Erzsébet királynő halála után Károlyt azonnal királlyá koronázták, III. Károly király néven fog uralkodni. A hozzászólásokban többen úgy vélték, hogy Károly uralkodása nem lesz hosszú idejű.

“Én is úgy érzem, hogy Károly királynak is rövid uralkodása lesz. Én 5-10 évet mondok” – írta egyik hozzászóló.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet