KezdőlapBulvárA Forma-1-es Magyar Nagydíj közvetítése volt a múlt hét legnézettebb műsora

A Forma-1-es Magyar Nagydíj közvetítése volt a múlt hét legnézettebb műsora

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 30. héten is az RTL Klub volt Magyarország legnézettebb televíziója a 18-49-es korosztály körében, a főműsoridőt vizsgálva. A csatorna átlagos 26,8 százalékos közönségaránya 5,6 százalékponttal volt magasabb riválisánál az elmúlt héten.

A száguldó cirkusz mogyoródi futamának vasárnapi közvetítése lett az elmúlt hét legnézettebb műsora. A főműsoridőn kívül sugárzott adás elképesztően magas, 56,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos célcsoport körében. De nemcsak a futam, hanem a kísérőműsorai is kiemelkedő eredményeket produkáltak. A szombati időmérő a 27. helyen szerepel a heti nézettségi toplistán a 18-49-es korosztálynál. A vasárnapi közvetítést megelőző Forma-1 Magazin pedig a 18. lett.

A Forma-1-es közvetítésen kívül is számos RTL Klubos műsor szerepel a kereskedelmi korcsoport körében készített heti top50-es nézettségi lista elején: a top10-ből 7 helyet a piacvezető csatorna szerzett meg. A 30. hét második legnézettebb műsora A Gyűrűk Ura trilógia második része, a Két Torony lett 34,5 százalékos közönségaránnyal. A Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével készült És megint dühbe jövünk a negyedik helyet szerezte meg. A top10-ben két amerikai krimisorozat is szerepel, a Castle az 5., míg A mentalista a 6. helyen áll. A legjobb tízben szerepel még a 9. helyen az Oscar című vígjáték és az RTL Klub Híradójának szombati adása is. A 30. hét legnézettebb közéleti, közszolgálati magazinműsora ezúttal is a Fókusz lett, aminek múlt hétfői adása 28,4 százalékos közönségarányt ért el.

Az elmúlt héten az RTL Klub továbbra is őrizte magabiztos előnyét a TV2-vel szemben, az átlagos közönségaránya főműsoridőben a kereskedelmi korcsoportban 26,8 százalék volt. A héten újabb sikersorozatok és filmek várnak azokra, akik a piacvezető csatornát választják, így például vasárnap A Gyűrűk Ura trilógia záró epizódját láthatják a nézők.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet