KezdőlapBulvárA kétgyerekes édesapát elütötte egy autó, miközben kisfia kedvenc játékát kereste, amit...

A kétgyerekes édesapát elütötte egy autó, miközben kisfia kedvenc játékát kereste, amit a gyerek kidobott a kocsi ablakán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Joshua Taylor, egy kétgyerekes édesapa, 2022. május 5-én vesztette életét – elütötte egy terepjáró, miközben megpróbálta visszaszerezni kisfia kedvenc játékát, amit a gyerek aznap még korábban dobott ki a kocsi ablakán. A férfi aznap este visszament, hogy megkeresse a játékot.

A baleset a 65-ös autópályán történ, ami az Amerikai Egyesült Államok középső és keleti részén, észak-dél irányban szeli át az országot. A 32 éves odaadó édesapa valamivel este 9 előtt ment vissza a környékre, ahol a fia elhagyta a játékot, leparkolt a lehajtó közelében, majd nekifogott a keresésnek.

A Tennessee-i Közlekedési Minisztérium HELP furgonjainak vezetői azonnal a baleset helyszínére siettek, amint meghallották az ütközést. Taylort egy GMC Yukon terepjáró ütötte el, és a férfi még a helyszínen meghalt.

Joshua Taylor

A sofőr, aki elütötte a kétgyerekes családapát, a helyszínen maradt, és a rendőrség szerint nem merült fel gyorshajtás gyanúja. Joshua és a felesége, Esther két gyereket neveltek, a 13 éves Brennát és a 2 éves Noble-t. Idén szeptemberre várták harmadik gyerekük születését. A család megsegítésére egy GoFundMe oldalt is létrehoztak. Az adománygyűjtő oldal „szerető, odaadó férjként és apaként” írja le a férfit, aki „szenvedéllyel és céltudatosan élt.”

„Bárkire, aki ismerte, akaratlanul is hatással volt a Jézus iránti buzgó szeretete, és az a teljes szívvel való elkötelezettség, amivel a küldetéséhez állt. Nagyon fog hiányozni.”

„Fáj a szívünk a Taylor családért, különösen a feleségéért, Estherért és két gyermekéért, Brennáért (13) és Noble-ért. Esther 20 hetes terhes, egy kisfiút vár. Kérlek, segítsetek, hogy szeretettel és támogatással vehessük körül Esthert ebben a kihívásokkal teli időszakban” – áll az oldalon.

A barátok és ismerősök ugyanakkor lerótták tiszteletüket, és megható szavakkal emlékeztek meg Joshuáról.

„Köszönöm a kedvességedet, Josh. Sajnálom, ami veled történt, és sajnálom a családod veszteségét” – írta egy hozzászóló, egy másik családi barát pedig hozzátette: „Szeretném, ha tudnátok, hogy mindig támogatni foglak titeket, mindegy, milyen közel, vagy milyen távol legyetek. Mindig jó barátok voltatok. A férjemmel imádkozunk a családotokért ezekben a hihetetlenül nehéz időkben.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet