Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Július 22-én tölti már az 5. évét a brit trón leendő örököse, György herceg. Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött fia már most úgy néz ki, hogy dédnagymamája nyomdokaiban lép, hiszen ő is ugyanúgy rajong a lovakért, mint a jelenleg is regnáló II. Erzsébet királynő.

A kis György herceg már 4 évesen a királynő nyomdokaiba lépett!

György a lovaglást egy díjnyertes pónin kezdte, amely édesapja unokatestvérének, Zara Tindall-nak a tulajdonában volt. A szülők alig várták, hogy nyeregbe tegyék a fiúkat, hiszen a családban ősi hagyománya van a lovaglásnak, de mivel alig pár éves volt a kis trónörökös, nem egy nagy lóra, hanem egy pónira ültették fel, vigyázva testi épségére – nyilatkozta egy titkos forrás a Hello! magazinnak.

A kis György 2016-ban kezdett érdeklődést tanúsítani a lovak iránt, mikor szüleivel hivatalos látogatást tett Kanadában. A Victoria városban tartott összejövetelen egy hintalóra ült fel a kis herceg, és ettől a pillanattól kezdve elkezdett rajongani a lovakért.

Húga, Sarolta hercegnő is igyekszik felzárkózni bátyja mellé, ami a hagyományos királyi protokollt illeti, hiszen ő is már másfél évesen elkezdett lovagolni tanulni. Sőt, egy év elején készült fotó szerint azzal a fából készült lóval játszik, amit Barack Obama egykori volt amerikai elnöktől kapott ajándékba, amikor hivatalos látogatására került sor a Kensington palotában.

Dédnagymamájuk is korán kezdte a lovaglást, 3 éves volt, mikor édesapjától, VI. Gyögy királytól ajándékba kapott egy pónilovat, akit Peggy-nek hívtak. Az uralkodó még most, 92 évesen is lóra ül, hogy egyet sétáljon a Windsor-kastély parkjában. Legutóbb április 23-án pattant nyeregbe, pont aznap, mikor megszületett a kis Lajos herceg, György és Sarolta öccse.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!