KezdőlapBulvárA kórházból üzent Gálvölgyi János, friss fotó is készült a színészről

A kórházból üzent Gálvölgyi János, friss fotó is készült a színészről

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Május elején jött a hír, súlyos állapotban került kórházba Gálvölgyi János, a színészt lányai vitték a kórházba, miután nem ment ki hozzá időben a mentő. Az eset hatalmas vízhangot kapott, azóta a színész jobban van, lánya nemrég egy fotót is közölt róla.

Tüdő- és szívelégtelenség miatt került kórházba Gálvölgyi János két héttel ezelőtt. A legendás színész napokig életveszélyes állapotban volt, intenzív osztályon kezelték, szerencsére azóta sokkal jobban van.

A színész lánya, Gálvölgyi Dorka egy friss fotóval jelentkezett, közösségi oldalán közölte a színész sorait is a kórházból.

„Szeretném veletek megosztani apu sorait. Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok” – kezdte sorait Gálvölgyi Dorka.

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, amelyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha.

Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!Gálvölgyi János” – olvasható Gálvölgyi Dorka posztjában.

A színész esete az egész magyar médiát bejárta, az ügy amiatt is kapott nagy vízhangot, mert a mentőirányító nem ítélte meg elég súlyosnak a helyzetet, ezért későn küldte ki a mentőt Gálvölgyi Jánoshoz. Az eset után a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége ellen indított nyomozást, de a mentőszolgálatnál is belső vizsgálatot rendeltek el.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a vizsgálat végén elmondta: a mentőirányító hibásan mérlegelt, amikor nem sorolta életveszélyes kategóriába Gálvölgyi rosszullétét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet