KezdőlapBulvárA közel 300 kilós Brittani Fulfer nagyszerű fogyása: alig lehet ráismerni az...

A közel 300 kilós Brittani Fulfer nagyszerű fogyása: alig lehet ráismerni az anyukára!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A TLC sikersorozatából, a My 600lb Life egyik epizódjából emlékezhetünk Brittani Fulferre, a nőre, aki 273 kilót nyomott. Brittani akkor kendőzetlenül vallott küzdelmeiről, az elhízása rettenetes következményeiről és a kiváltó okokról.

Nehéz gyerekkorában az evésbe menekült – ő volt a sorozat egyik legsikeresebb sztárja. Brittani azonban ma már teljesen megváltozott. Lefogyott, és valósággal ragyog a róla készült fürdőruhás fotókon!

Amikor a tested csapdába ejt, és már képtelen vagy a legalapvetőbb dolgokra is azért, mert gyakorlatilag nem bírod el saját magad, az borzasztó érzés lehet. Nem beszélve az egészségügyi következményekről, melyeknek egy több száz kilós túlsúly teszi ki a szervezetet. Ebből a meggondolásból Brittani úgy döntött, ideje változtatnia.

Kemény és kitartó munka eredményeképpen – az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás révén Brittaninak sikerült megválnia a testsúlyának több mint felétől. 152 kilót adott le, a fogyásból adódó bőrfelesleget pedig műtéttel távolították el. A beavatkozás során közel 13 kiló zsírt is leszívtak a hasáról.

Brittani aktív szereplője a közösségi médiának azóta, hogy szerepelt a TLC sorozatában. Most anyuka, és maximálisan élvezi az új életmódot. Magabiztosan mozog, és a fürdőruhától sem vonakodik.

Nemrégiben egy olyan fotót osztott meg magáról, amelyen tökéletesen látszik a bámulatos fogyásának eredménye, és bár az egyrészes türkíz fürdőruha nem takarja a térdműtétének hegeit, Brittani teljesen feloldódva sütkérezik a tengerparti homokban, és a családjával együtt élvezi a vakációt.

A nő a szálloda medencéjében is megmártózott, ahonnan egy újabb képet töltött fel a közösségi médiába. Kontyba fogott hajjal és fülig érő mosollyal nézett szembe a kamerával.

„Az év első úszása!” – írta a posztja alá, a rajongók pedig azonnal reagáltak a pozitív kisugárzására. „Csodálatosan nézel ki!!!!” – szólt hozzá az egyik, míg egy másik így fogalmazott: „Kislány, annyira büszke vagyok rád. Elkezdem a fogyókúrámat és leszokom a dohányzásról!”

Egy harmadik pedig megosztotta: „Rájöttem, hogy a halál felé tartok, és élni akarok. Te is része voltál ennek a döntésnek. Köszönöm, hogy megmutattad, hogy meg lehet csinálni.”

Brittani sok embernek mutatott követendő példát azzal, hogy merte vállalni a változást, és kitartott akkor, amikor a legnehezebb volt folytatni. És ezt a rajongói sem hagyták szó nélkül: „Milyen gyönyörű, bátor és motiváló ember vagy. További jó egészséget és eredményeket kívánok!” – írta valaki.

Míg egy másik így fogalmazott: „Annyira aranyos vagy és annyira inspiráló! Remek hangod is van, ha valaha is szeretnél szinkronhangként dolgozni. Gratulálok minden sikeredhez. Gyönyörű vagy.”

Fotók: TLC, Britanni Fulfer/Facebook/Twitter

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet