KezdőlapBulvárA legszebb esküvői fotó

A legszebb esküvői fotó

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Több ezer ember kapott inspirációt egy esküvői fotóból, amelyet egy fiatal pár töltött fel az internetre. Mivel a fotó végigjárta a világot, a fiatal feleség arra gondolt egy blogbejegyzésben írja meg a fotó történetét.

legszebb-eskuvoi-foto

„Pár perccel azelőtt, hogy az oltárhoz vezettek volna, jövendőbeli anyósom hozzám jött és azt mondta, hogy a fia látni akar. Csak arra tudtam gondolni, hogy nem vagyok kész, hogy a cipőmet még nem húztam fel, hogy lehet nem fog tetszeni neki a ruhám. Tele voltam izgalmakkal.” – írja a feleség.

A menyasszonyt egy székhez vezették, egy szoba sarkába. A vőlegény az ajtó mögött várta, ugyancsak egy széken ülve.

A menyasszony beszélt először: „Szerelmem, ma összeházasodunk!”. A vőlegény válaszolt: „Tudom szerelmem és imádkozni szeretnék veled együtt, mielőtt ezt megtennénk.!”

És ott ahogy ültek, mindenki a kis székén, anélkül, hogy látták volna egymást, kézenfogva Istenhez imádkoztak.„A férjem azért imádkozott, hogy Isten áldja meg a házasságunkat, hogy minden nehézségen ami előttünk áll ne hagyjon el bennünket az egymásba vetett hit. Azért imádkozott, hogy ahelyett, hogy a kettőnk tökéletlenségét keresnénk, inkább Krisztus tökéletességére hagyatkozzunk. Minden reggel úgy ébredjünk fel, hogy Krisztus tökéletes szeretete által szeressük egymást.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet