Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Énekesek, színészek, előadóművészek egyik percről a másikra lettek munkanélküliek, azután, hogy a koronavírus-járvány miatt lemondták fellépéseiket, minden rendezvényt berekesztettek.

Varga Feri, a Megasztár egykori versenyzője hamar feltalálta magát, jelenleg asztalosként dolgozik, hogy eltartsa feleségét és gyerekeit. Az énekes azt mondja, egyáltalán nem esik nehezére a kétkezi munka, szereti az asztalos szakmát.

Balássy Betty és Varga Feri három kisgyereket nevelnek, klasszikus családmodellt követnek, apa dolgozik, míg anyuka otthon marad a gyerekekkel.

“Dolgozom asztalosműhelyben, elvégzünk házfelújításoktól kezdve mindent. Régebben is vállaltam, de most kizárólag ezt csinálom. Nekem nagy szerelmem az asztalos szakma, amikor kiderült, hogy nincs több rendezvény, azonnal elkezdtem. De mindent elvállalok. A technikus kollégámmal, akivel fellépni járunk, elvállaltunk egy házfelújítást burkolással. Üres ház, mindenki külön kocsival megy, maszkban dolgozunk. Minden átrendeződött. Arra, hogy lemezeket készítsünk, énekeljünk az interneten, nincs idő. Annyit melózom, hogy alig bírom” – mondta Varga Feri a Borsnak.

“Olyan büszke vagyok rá! Feri most mindent elvállalt, amihez ért, és ebben kiéli magát. Én pedig háztartásbeli lettem. Néha úgy érzem magam, mint Aliz csodaországban, mintha nem is lenne közöm az életemhez”– tette hozzá Balássy Betty.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!