KezdőlapBulvárA Nagy Ő: Árpa Attila a lovászlányt választotta, szerinte Timi minden férfi...

A Nagy Ő: Árpa Attila a lovászlányt választotta, szerinte Timi minden férfi álma

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hétfőn este véget ért A Nagy Ő 2022ües évada, Árpa Attila kiválasztotta a versenyben maradt két lány közül azt, akivel le szeretné élni az életét. Az 51 éves színésznek Timi és Bogi közül kellett választania, A Nagy Ő pedig a 31 éves Timit választotta.

Timi és Bogi volt az a két szerencsés lány, akivel Árpa Attila elrepülhetett Toszkánába, hogy ott egy utolsó randi erejéig meghozza döntését, és eldöntse, ki az a lány, akit kiválaszt és akivel közös jövőt alapít.

“Megérkeztél fehér lovon, a szőke bombázó, aki barkácsol, meg motorozik és minden férfi álma. Ara gondoltam, hogy elsőre nagyon jól hangzik, ebből nagyon tartalmas, vad kalandos kapcsolat tudna lenni” – mondta Árpa Attila a lánynak.

“Legfontosabb és legjobb érzés számomra az volt, hogy én melletted férfinak érzem magam” – tette hozzá.

A Nagy Ő elmondta, azért nem lehetett sokszor Timi érzéseibe látni, mert olyan, mint egy vad ló, és lehet, hogy ki kellene engedni őt, hogy szabadon éljen.

Árpa Attila korábban elmondta, olyan nőt keres, akivel hosszútávra tervezhet, hiszen nem titkolt célja, hogy gyereke szülessen.

“Tisztában voltam azzal, hogy lesznek olyan nők, akik már voltak házasok vagy van gyermekük. Ezzel semmi bajom nem volt, hiszen én is voltam már házas, nekem is született gyermekem. Mindenkinek megvan a maga csomagja, ha egy nővel teljes mértékben kapcsolódni tudok, akkor nem lehet akadály az, ha van gyereke. Nem zavarna, ha más gyermekét kellene nevelnem. Továbbá nem titok, hogy szeretnék még én is gyermeket. Ez fontos szempont volt mindvégig” – mondta Árpa Attila korábban.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet