KezdőlapBulvárA nemzetközi sajtó szerint Meghan Markle ikreket vár. Mi lehet az igazság?

A nemzetközi sajtó szerint Meghan Markle ikreket vár. Mi lehet az igazság?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tavaly májusban került sor Harry herceg és amerikai kedvese, Meghan Markle világraszóló királyi esküvőjére, amelynek helyszínéül a Windsor-kastély szolgált. Pár hónapra a lagzi után a királyi ház bejelentette, hogy Meghan sussex-i hercegné kisbabát vár.

https://www.instagram.com/p/BstArWzFHtu/

Azóta a növekvő pocakjáról a sajtó számtalan felvételt készített, és mivel mára elég méretesé vált a kerekedő has, elindultak a találgatások, miszerint lehetséges, hogy királyi ikerpárral fog bővülni a család.

Várhatóan április végén, március elején fog/fognak világra jönni az utód/ok, és éppen ezért olyan érdekes a hercegnő terhessége, hiszen már most hatalmasnak néz ki a pocakja, ami arra enged következtetni, hogy akár két babát is hordhat a szíve alatt.

Már napvilágot láttak olyan híresztelések is, miszerint karácsonykor kiderült, hogy Meghan ikreket vár, és ezt tudatták a királynővel is.

Sőt, a National Enquirer lap úgy tudja, hogy két kis hercegnő fog tavasszal megszületni, azonban a palota által kiadott hivatalos sajtóközleményekben csak “babaként” említik az új királyi sarj érkezését, tehát egyes számban írnak róla, és a hagyományokhoz híven a kicsi neme is csak a születés után derülhet ki.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet